پیام خراسان
تا حالا مرغ سوخاری بالزامیک تو خونه درست کردی ؟ بیا تا راز خوشمزه شدن مرغ سوخاری بالزامیک رو برات بگم + عکس
سه شنبه 10 مهر 1403 - 11:12:29
پیام خراسان - سرکه بالزامیک رنگ تیره و طعمی غنی دارد. این سرکه با کمی شکر قهوه ای، سسی درست می کند که بسیار سالم تر از سس پرچرب سنتی است.
تعداد وعده ها خدمت 8
رژیم غذایی DASH کم سدیم سلامت قلب مدیریت وزن کم فیبر برنامه غذایی دیابت بدون گلوتن عناصر 1 مرغ کامل، حدود 4 پوند 1 قاشق غذاخوری رزماری تازه یا 1 قاشق چایخوری رزماری خشک 1 حبه سیر 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده 8 شاخه رزماری تازه 1/2 فنجان سرکه بالزامیک شکر قهوه ای 1 قاشق چایخوری جهت ها فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همچنین بخوانید:
رزماری و سیر را با هم خرد کنید. پوست مرغ را از گوشت جدا کنید و گوشت را با روغن زیتون و سپس مخلوط گیاهان بمالید. فلفل سیاه بپاشید. 2 شاخه رزماری را داخل حفره مرغ بریزید. به مرغ اعتماد کن
در میان اخبار فال روانه ابجد / فال ابجد11 مهر 1403 خودرا در اینجا بخوان قیمت دلار، امروز 10 مهر 1403 | قیمت دلار در سراشیبی سقوط قرار گرفت تجاوز جنجالی 4 دانشجوی پسر به یک زن جوان در کالج حساب بازنشستگان شارژ شد | واریزی و شگفتانه جدید برای بازنشستگان مردبی غیرت از همسرش فیلم سیاه گرفت و پخش کرد همچنین بخوانید:
مرغ را در یک ماهیتابه بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در هر پوند، حدود 1 ساعت و 20 دقیقه تفت دهید. مرغ کامل باید تا حداقل دمای داخلی 165 درجه فارنهایت بپزد. مرتباً با آب تابه بپزید. وقتی مرغ سرخ شد و آب آن زل زد، مرغ را در ظرف سرو بریزید.
در یک قابلمه کوچک، سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. حرارت دهید تا مخلوط گرم شود و شکر قهوه ای حل شود، اما نجوشد.
همچنین بخوانید:
مرغ را حکاکی کرده و پوست آن را جدا کنید. روی قطعات را با مخلوط سرکه بپوشانید. با باقیمانده رزماری تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.
تجزیه و تحلیل تغذیه در هر وعده اندازه سرو: 1/8 مرغ کلسترول127 میلی گرم کالری301 سدیم131 میلی گرم چربی کل13 گرم کربوهیدرات کل3 گرم چربی های اشباع شده3 گرم فیبر رژیمیپی گیری چربی ترانس0 گرم کل قندها3 گرم چربی اشباع شده5 گرم قندهای اضافه شدهپی گیری پروتئین43 گرم

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/739095/تا-حالا-مرغ-سوخاری-بالزامیک-تو-خونه-درست-کردی-؟-بیا-تا-راز-خوشمزه-شدن-مرغ-سوخاری-بالزامیک-رو-برات-بگم---عکس
بستن   چاپ