پیام خراسان
جسارت‌های رژیم صهیونیستی به‌دلیل کوتاه آمدن کشورهای اسلامی بود
چهارشنبه 11 مهر 1403 - 16:17:40
پیام خراسان - ایسنا/خراسان شمالی نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی جسارت‌های رژیم صهیونیستی را به‌دلیل کوتاه آمدن‌های کشورهای اسلامی دانست و بر ضرورت مقابله با جنایات آن‌ها تاکید کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری امروز (11 مهر ماه) در مراسم بزرگداشت شهادت رهبر حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله، اظهار کرد: اکنون توسط حزب‌الله و سپاه پاسداران و نیروهای مسلح، انتقام خون سید حسن نصرالله پیش از تدفین آن شهید گرفته شده است.
وی با بیان اینکه این اقدام سپاه با پشتیبانی ارتش و ستاد کل نیروهای مسلح انجام شده است، ادامه داد: برخی می‌گویند چرا باید پاسخ جنایات رژیم صهیونیستی را بدهیم؟ علت آن این است که اگر کوتاه بیاییم آنها بیشتر جلو می‌آیند و هیچ‌گاه جنایات خود را با کوتاه آمدن ما متوقف نمی‌کنند.
نوری گفت: به فرموده قرآن کریم اگر مقابل دشمنان کوتاه بیاییم، آن‌ها یک قدم جلوتر می‌آیند و اگر حسن نیت نشان دهیم، آن‌ها این کار را نمی‌کنند و رفتار محبت‌آمیز را با بی‌رحمی، خباثت و جنایت پاسخ می‌دهند. این موضوع را تاریخ نیز اثبات کرده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی به سیر افزایش جنایات رژیم صهیونیستی از بدو ورود به منطقه اشاره کرد و افزود: آنها با حمایت‌های جبهه استکبار وارد این منطقه شدند و از خودشان هیچ توانی نداشتند و کشورهای استکبار از جمله انگلیس، فلسطینی‌ها را به شهادت رساندند تا صهیونیست‌ها در منطقه ساکن شوند. 
وی به تشکیل جبهه مقاومت پس از وقوع انقلاب اسلامی اشاره و اضافه کرد: حزب‌الله لبنان، انصارالله یمن، مقاومت غزه و حماس را ایران تشکیل داد و آن‌ها را وارد میدان کرد. همه ملت‌های دنیا را نیز انقلاب ما بیدار کرد و توانستیم انقلاب را به آمریکا و کاخ سفید نیز صادر کنیم تا مردم در آنجا شعار مرگ بر اسرائیل سر دهند. 
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/740263/جسارت‌های-رژیم-صهیونیستی-به‌دلیل-کوتاه-آمدن-کشورهای-اسلامی-بود
بستن   چاپ