پیام خراسان
راز کاهش وزن و جلوگیری از سرطان فاش شد؛به این ادویه اعتماد کنید
سه شنبه 17 مهر 1403 - 22:55:04
پیام خراسان - به گزارش صد آنلاین،استفاده از گیاهان و ادویه‌ها در آشپزی نه تنها به بهبود طعم و مزه غذاها کمک می‌کند، بلکه دارای خواص درمانی فوق‌العاده‌ای نیز هستند. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که این گیاهان و ادویه‌ها می‌توانند نقش موثری در حفظ سلامتی و حتی پیشگیری از برخی بیماری‌ها ایفا کنند.
از کاهش قند خون با دارچین گرفته تا تسکین دردهای ناشی از سندرم روده تحریک‌پذیر با نعناع، هر یک از این مواد طبیعی فوایدی دارند که ممکن است بسیاری از ما از آن بی‌خبر باشیم.
در این گزارش به برخی از مهم‌ترین خواص دارویی گیاهان و ادویه‌های رایج خواهیم پرداخت که سلامت جسمانی شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد.
گیاهان و ادویه‌هایی که در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرند هم به دلیل خواص درمانی و هم طعم و مزه‌شان همواره مورد توجه بوده‌اند. به گزارش هلت لاین، تحقیقات انجام‌شده در سال‌های اخیر شواهدی را برای فواید سلامتی بی‌شمار گیاهان و ادویه‌های غذایی پیدا کرده است.
دارچین؛ ضد دیابت
دارچین یک ادویه محبوب است که در انواع دستورالعمل‌ها و محصولات پخته یافت می‌شود. حاوی ترکیبی به نام سینامالدئید است که خواص دارویی دارچین به آن ربط داده می‌شود. دارچین دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی قوی است و به مبارزه با التهاب کمک می‌کند و نشان داده شده که کلسترول و تری‌گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. اما مهم‌ترین عملکرد دارچین برای سلامت عمومی بدن، تاثیر آن بر سطح قند خون است. دارچین می‌تواند قند خون را با مکانیسم‌های مختلفی کاهش دهد، از جمله با کند کردن تجزیه کربوهیدرات‌ها در دستگاه گوارش و بهبود حساسیت به انسولین.
مریم گلی؛ تقویت حافظه
مریم گلی به دلیل خواص درمانی خود در قرون وسطی شهرت زیادی داشت و حتی برای جلوگیری از طاعون استفاده می‌شد. تحقیقات کنونی نشان می‌دهد که مریم گلی ممکن است بتواند عملکرد مغز و حافظه را بهبود بخشد، به‌خصوص در افراد مبتلا به بیماری آلزایمر. بیماری آلزایمر با کاهش سطح استیل کولین، یک پیام‌رسان شیمیایی در مغز، همراه است. مریم گلی از تجزیه استیل کولین جلوگیری می‌کند. در یک مطالعه 4 ماهه روی 42 فرد مبتلا به بیماری آلزایمر خفیف تا متوسط، عصاره مریم گلی بهبود قابل‌توجهی در عملکرد مغز ایجاد کرد. مریم گلی همچنین می‌تواند از بروز عفونت‌های دهانی و لثه‌ای و آبسه‌های دندانی جلوگیری کرده و بوی بد دهان را از بین ببرد.
نعناع تند؛ کاهش درد سندرم روده تحریک‌پذیر
استفاده از نعناع تند (فلفلی) در طب سنتی سابقه طولانی دارد. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که روغن نعناع تند می‌تواند درد در سندرم روده تحریک‌پذیر را بهبود ببخشد. به نظر می‌رسد نعناع تند با شل کردن عضلات صاف روده بزرگ عمل می‌کند و باعث تسکین درد ناشی از حرکات روده می‌شود. عصاره این گیاه همچنین به کاهش نفخ شکم، که یک علامت رایج گوارشی است، کمک می‌کند.
زردچوبه؛ ضد التهابی قوی
زردچوبه ادویه‌ای است که به اغلب غذاها رنگ زرد می‌دهد و ما اغلب در زمان تفت دادن پیاز و سرخ کردن گوشت و مرغ از آن استفاده می‌کنیم. این ادویه حاوی چندین ترکیب با خواص دارویی است که مهم‌ترین آن‌ها کورکومین است. کورکومین یک آنتی‌اکسیدان فوق‌العاده قوی است که به مبارزه با آسیب اکسیداتیو و تقویت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی بدن کمک می‌کند. کورکومین همچنین به‌شدت ضد التهاب است و حتی با اثربخشی برخی از داروهای ضد التهابی مطابقت دارد.
فلفل قرمز تند؛ کاهش اشتها و افزایش چربی‌سوزی
فلفل کاین یا فلفل قرمز تند نوعی فلفل چیلی است که برای تهیه غذاهای تند استفاده می‌شود. ماده فعال موجود در آن کپسایسین نام دارد که در بسیاری از مطالعات نشان داده شده است که باعث کاهش اشتها و افزایش چربی‌سوزی می‌شود.
زنجبیل؛ درمان تهوع
زنجبیل می‌تواند حالت تهوع را درمان کند و دارای خواص ضد التهابی است. زنجبیل یک ادویه محبوب است که در چندین شکل از طب جایگزین استفاده می‌شود. مطالعات به‌طور مداوم نشان داده‌اند که 1 گرم یا بیشتر زنجبیل می‌تواند با موفقیت حالت تهوع را درمان کند.
شنبلیله؛ کاهش دهنده قند خون
شنبلیله که ما آن را در طبخ قرمه‌سبزی استفاده می‌کنیم اثرات مفیدی بر قند خون دارد. این گیاه حاوی پروتئین گیاهی 4-هیدروکسی ایزولوسین است که می‌تواند عملکرد هورمون انسولین را بهبود بخشد.
رزماری؛ پیشگیری از آلرژی
رزماری گیاهی است که ما اغلب از آن برای طعم دادن به مرغ و گوشت در غذاهای خود استفاده می‌کنیم. رزماری می‌تواند به جلوگیری از آلرژی و احتقان بینی کمک کند.
از شما دعوت می‌کنیم نظرات و تحلیل‌های خود را در صد آنلاین با ما به اشتراک بگذارید.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/744553/راز-کاهش-وزن-و-جلوگیری-از-سرطان-فاش-شد؛به-این-ادویه-اعتماد-کنید
بستن   چاپ