پیام خراسان
ترویج کتابخوانی ثابت‌ترین راه ماندگاری فرهنگ‌وهنر است
سه شنبه 15 آبان 1403 - 12:14:03
پیام خراسان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه از آنجا که معجزه دین ما کتاب قرآن است، باید برای ترویج کتاب و کتابخوانی که ثابت‌ترین راه ماندگاری و تداوم فرهنگ و هنر است تلاش فراوانی کرد، گفت: - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در آئین اختتامیه دهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب روستای مریچه رامهرمز ضمن ابراز خرسندی از اینکه روستای مربچه توانسته است عنوان بهترین روستای دوستدار کتاب را نصیب خود کند؛ اظهار داشت: با توجه به اینکه معجزه دین ما کتاب قرآن است پس باید برای ترویج کتاب و کتابخوانی که ثابت‌ترین راه ماندگاری و تداوم فرهنگ و هنر است تلاش فراوانی کرد.
منادی با اشاره به اینکه کتابخوان‌ترین فرد در تمام دنیا مقام معظم رهبری است، گفت: زمانی که رهبر مملکت اسلامی مقام معظم رهبری خودشان بر کتابخوانی تاکید فراوان و نسبت به شعر، ادب و فرهنگ اهتمام دارند، پس ترویج آن وظیفه سنگینی بر دوش ما می‌گذارد.
وی با بیان این موضوع که ترویج فرهنگ وهنر موجب افزایش پیوند دینی و فرهنگی است؛ ادامه داد: در پایان سال قرار است برنامه‌های خوبی در این شهرستان پایه‌ریزی شود و با همت مدیران هر هفته خدمت مردم شهرستان رامهرمز خواهیم رسید که این نشان دهنده عمق و غنای این شهرستان در زمینه ترویج فرهنگ و هنر در استان است.
منادی گفت: این روستا ظرفیت زیادی دارد و همیشه دعا می‌کنیم خداوند متعال‌ ظرفیت‌های مادی و معنوی ما را بیشتر کند. زیرا نام صحابی پیامبر (ص) سلمان فارسی بر تارک رامهرمز می‌درخشد و بزرگداشت سلمان فارسی یکی از برنامه‌هایی که قرار انجام شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بیان کرد: روستای مربچه به علت فعالیت‌های فرهنگی کمتر دچار آسیب اجتماعی شده است و بر همین مبنا به اتفاق و همراهی تمامی مسئولان استانی و شهرستانی تلاش خواهیم کرد که شعر و ادب در این روستا افزایش یابد.
وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم برای توسعه برنامه‌های فرهنگی با همکاری مسئولین استانی فضای زیادی برای علاقمندان ایجاد کنیم، تصریح کرد: با وجود اینکه فعالیت‌های فرهنگی هزینه‌ساز است ولی ان‌شاالله سعی خواهیم کرد که ظرفیت استان پای کار بیاید و در حوزه هنر و ادب نباید بین استان و روستاها تفاوت باشد و فرق گذاشتن زیبنده نیست؛ زیرا تمامی روستاها معادنی از طلا و نقره فرهنگ و هنر هستندکه باید از تمام مزایایی آن‌ها بهره برد.
وی با اشاره به اینکه امروز تقارن روز استکبار و کتاب و فرهنگ و هنر است؛ افزود: در عصر حاضر تقابل دشمن با ما در عرصه نظامی نیست زیرا می‌داند که تمام اقوام در عرصه جهاد حاضر هستند و هدف دشمن ضربه‌زدن به هویت فرهنگی و ایرانی ماست که در این روستا هویت فرهنگی و ملی کتابخوانی به خصوص در مکان مقدسی مانند مسجد رشد پیدا کرده که یک فعالیت ارزشمند محسوب می‌شود.
منادی با بیان اینکه سال گذشته در خوزستان بیش از هزار و دویست عنوان کتاب چاپ شده است، گفت: امسال که تا پایان سال چهار ماه باقی مانده است بیش از هزار عنوان مجوز صادر شده است و وظیفه ما فراهم کردن فضا برای فعالیت کتاب است.
در این آئین امام جمعه شهرستان رامهرمز با اشاره به ایه «یَٰٓأَیُّهَا ٱلنَّاسُ قَدۡ جَآءَتۡکُم مَّوۡعِظَهࣱ مِّن رَّبِّکُمۡ وَشِفَآءࣱ لِّمَا فِی ٱلصُّدُورِ وَهُدࣰی وَرَحۡمَهࣱ لِّلۡمُؤۡمِنِینَ» افزود: منظور از موعظه در آیه شریفه این است که مردم جهان باید از خواب غفلت بیدار شوند و برای رفتن به سفر ابدی از تمام دردهای‌خود از جمله حسد، کینه توسط قرآن شفا بگیرند و در مرحله سوم دراتوبان هدایت قرار گیرند تا به سمت رحمت الهی رهسپار شوند.
حجت‌الاسلام علی خلیلی با بیان اینکه تمام بزرگان از جمله مقام معظم رهبری ارزش زیادی برای کتاب و کتابخوانی قائل است، گفت: ارزش کتاب و به‌ویژه کتاب مقدس قرآن به حدی زیاد است که تضمین کننده سعادت دنیا و آخرت است.
فرماندار رامهرمز نیز در این مراسم ضمن قدردانی از مسئولان حاضر در مراسم، گفت: روستای مربچه به عنوان مقام‌آور روستای دوستدار کتاب روند پیشرفت را در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در کشورطی کرده است.
عبدالله خیران پور افزود: این روستا علاوه بر کتابخوانی در عرصه دفاع مقدس نیز در خط مقدم بوده است و مردم این روستا انتظار و نگاه ویژه‌ای از مسئولان برای رفع کمبودهایشان دارند.
خیران پور بیان کرد: روستای مربچه که در بحث کتابخوانی آوازه دارد، نیاز است تجهیزات و امکاناتی برای علاقه‌مندان کتاب تهیه شود. زیرا فضا در این روستا محدود است و مسئولان باید برای ترویج فرهنگ کتابخوانی نگاه ویژه‌ای به این شهرستان کنند.
انتهای پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/757560/ترویج-کتابخوانی-ثابت‌ترین-راه-ماندگاری-فرهنگ‌وهنر-است
بستن   چاپ