پیام خراسان
دیگه از بیرون مرغ سوخاری نخر | بیا تا راز ترد بودن مرغ سوخاری رستوران هارو بهت بگم! +ویدئو
سه شنبه 15 آبان 1403 - 21:46:16
پیام خراسان - دیگه از بیرون مرغ سوخاری نخر
در اینجا راز خوشمزه و ترد بودن فیله مرغ سوخاری فاش شده است برای نتیجه‌ای عالی، مرغ‌ها را در روغن داغ و شناور با حرارت متوسط سرخ کنید.
مرغ سوخاری خونگی با سس‌های جذاب | طرز تهیه مرغ سوخاری
مرغ‌ها ابتدا در خمیری از تخم‌مرغ، آرد و ادویه‌جات مانند پاپریکا و فلفل مزه‌دار می‌شوند و پس از مدتی در آرد زده و سرخ می‌شوند.
این روش به ایجاد فیله‌ای ترد و لذیذ کمک می‌کند که به‌خوبی مغزپخت شده و طعمی عالی دارد

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/758098/دیگه-از-بیرون-مرغ-سوخاری-نخر-|-بیا-تا-راز-ترد-بودن-مرغ-سوخاری-رستوران-هارو-بهت-بگم!--ویدئو
بستن   چاپ