پیام خراسان - به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، آیت الله سیدان در دیدار حجت الاسلام کفشدار طوسی، مدیر رسانه و ارتباطات حوزه علمیه خراسان، ضمن اشاره به ضرورت مردمداری و برخورد خوش با عموم مردم، عنوان کرد: یکی از مسائل مورد تاکید فراوان در قرآن و احادیث با مردم بودن است؛ بیانات دین در فطرت انسان نیز تاکید بر مردم داری دارد و آنچه بیش از همه بر آن تاکید شده همین است که می بایست با اطرافیان رفتار نیکو داشت.
در عرصه رسانه مفید و منشا اثر باشید
استاد حوزه علمیه خراسان ضمن ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته و به ویژه پارک تولید محتوای دیجیتال دینی، گفت: امیدواریم خداوند کمک کند تا با حضور در این عرصه بتوانید برای جامعه و حوزه مفید و منشا اثر باشید و فعالیت های مفید و کارآمدی نیز در ارتباط با حوزه و جامعه از خود به جای بگذارید.
وی با بیان این که در این فعالیت ها می بایست افرادی خود را وقف کنند تا خروجی موثر باشد، خاطر نشان کرد: امیدواریم با همت خالصانه در فعالیت ها به پیش بروید و در ارائه کارهای فاخر نیز موفق باشید.
رشد پذیرش حوزه، ثمره همت خالصانه تلاشگران رسانه ای است
آیت الله سیدان ضمن ابراز خرسندی از رشد پذیرش حوزه با تکیه بر فعالیت های گسترده و جامع رسانه و ارتباطات حوزه از جمله تولیدات خبری و چندرسانه ای موثر از جمله تیزر، موشن و کلیپ در بستر شبکه های سیما و همچنین رسانه وفضای مجازی مبتنی بر گزارش مدیر رسانه و ارتباطات حوزه علمیه خراسان و همچنین اهتمام نسبت به فعالیت های رسانه ای، آن را نتیجه همت خالصانه تلاشگران این حوزه قلمداد کرد.
وی ضمن اشاره به پارک تولید محتوای دیجیتال دینی، پیشنهاد داد تا تبلیغات گسترده در مراکز تاثیر گذار بیشتر شود و مبتنی بر آن نیز کارهای فکری و علمی بیشتری صورت بگیرد.
آیت الله سیدان ادامه داد: تبلیغات خود را نسبت به کسانی که می توانند اثرگذار باشند بیشتر کنید و با استفاده از ظرفیت و توانمندی نخبگان در این عرصه، کارهای فکری و علمی بیشتری صورت بگیرد.
ارائه گزارش از فعالیت های رسانه و ارتباطات حوزه
حجت الاسلام کفشدار طوسی در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارش از فعالیت های صورت گرفته در عرصه رسانه، با بیان این که طی این مدت سند بالادستی در عرصه فضای مجازی، رسانه و هوش مصنوعی آماده و به کمیسیون تبلیغ ارائه شد، گفت: همچنین چشم انداز بلندمدت رسانه و فضای مجازی نیز طراحی شد.
ایجاد نظم نوین جدید جهانی مبتنی بر توحید در فضای مجازی
وی چشم انداز را ایجاد نظم نوین جدید جهانی بر اساس توحید در فضای مجازی عنوان و ابراز کرد: در این مدت تلاش شد تا در فضای مجازی تحول ایجاد کنیم و برنامه در فواصل یکساله، سه ساله، پنج ساله و ده ساله طراحی شد تا بتوان بر این اساس به مرجعیت علمی در حوزه دین در فضای مجازی دست یافت.
تلاش برای دستیابی به حکمرانی سایبری اسلامی
مدیر رسانه و ارتباطات حوزه علمیه خراسان با بیان این که در این مدت در رسانه و ارتباطات حوزه کلان ایده ای آماده شد تا بتوان به حکمرانی سایبری اسلامی دست یافت و در این زمینه می بایست گام هائی برداریم، اظهار داشت: گام ها مبتنی بر شناسایی و پایش نیروهای انسانی برای کار توسعه، محتواسازی، موجسازی، شبکه سازی، جریانسازی، مسئله سازی و تصمیم سازی برداشته شد تا در نهایت بتواند به تمدن سازی اسلامی و حکمرانی دین در فضای مجازی دست یافت که برای هریک ایده و راهبردها تعریف شد.
حجت الاسلام کفشدار با اشاره به انتشار فراخوان در حوزه علمیه سه استان به منظور جذب طلاب علاقه مند و مستعد به عرصه رسانه و اظهار علاقه مندی بیش از 550 نفر در این فراخوان، خاطر نشان کرد: از این میان، علاقه مندان در حوزه رسانه و فضای مجازی شناسایی شدند و مدارس نیز در رده های مختلف آموزش دیدند و تلاش شد تا طلاب درگیر ساحت میدانی فضای مجازی شوند.
وی هوش مصنوعی را بعنوان لبه های علم تکنولوژی روز دنیا دانست و با اشاره به برگزاری سه دوره تربیت مربی و توانمندسازی بیش از 300 طلبه در این حوزه، عنوان کرد: در این راستا سامانه آموزش مجازی حوزه راه اندازی و بیش از 50 دوره به صورت آفلاین تعریف شد تا طلاب هرکجا بتوانند بهره مند شوند.
رشد چشمگیر پذیرش حوزه با تلاش رسانه ای
مدیر رسانه و ارتباطات حوزه علمیه خراسان با اشاره به راه اندازی رسانه جدید حوزه علمیه خراسان به منظور موج سازی و ایجاد بستر مطلوب در انعکاس اخبار مختلف این حوزه و رشد چهار برابری اخبار در این مدت، اظهار داشت: این موج سازی و تولیدات در بستر چندرسانه ای و بروز، تاثیر ویژه ای بر رشد آمار ثبت نام و پذیرش حوزه داشت آنطور که امسال بالغ بر 6 هزار نفر ثبت نام کردند.
حجت الاسلام کفشدار با اشاره به رشد تولیدات چندرسانه ای در قالب های تیزر، موشن و کلیپ، تصریح کرد: میزان حجم اخبار و پوشش ها نیز چندین برابر شد و این امر، اثرات موثری در تولیدات گذاشت.
وی همچینن از راه اندازی مجمع فعالین رسانه و فضای مجازی حوزه علمیه خراسان و گردهم آمدن افراد توانمند در عرصه رسانه، خبر داد و با اشاره به جشنواره رسانه و فضای مجازی سلمان، خاطر نشان کرد: این جشنواره آثار منتخب رسانه و فضای مجازی در ساحت دین و معنویت را گردآوری کرد.
پارک تولید محتوای دیجیتال دینی، زمینه ساز ارتقای دین و معنویت است
مدیر رسانه و ارتباطات حوزه علمیه خراسان همچنین با اشاره به تلاش در راستای راه اندازی بزرگترین پارک تولید محتوای دینی در کل کشور، خاطر نشان کرد: پارک تولید محتوای دیجیتال دینی در راستای آن است تا بتواند جایگاه دین و معنویت را تقویت کند.
حجت الاسلام کفشدار ادامه داد: با پارک تولید محتوای دیجیتال دینی، جمعی از نخبگان گردهم خواهند آمد که بتوانند در قالب یک اکوسیستم با یکدیگر هم افزایی کنند و در عرصه علوم سایبری، انمیشن سازی، بازی سازی و محتواهای موثر، کاربردی و شایسته تولید و ارائه نمایند.
وی با اشاره به ضرورت تسهیل شرائط برای فعالان عرصه رسانه در زمینه به روز نمودن و اهتمام به عرصه رسانه و فضای مجازی و ظرفیت های ظهور و بروز یافته در این عرصه، عنوان کرد: باید تلاش شود بتوان بستری شایسته در راستای ثبت اختراع و انتشار محتوای فعالان این عرصه فراهم آورد، تسهیلات ارائه داد و حمایت کرد تا این بستر رشد پیدا کند و افراد بیشتری در این عرصه ورود نمایند.
انتهای پیام 313/49
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/773259/رشد-پذیرش-حوزه-ثمره-همت-خالصانه-تلاشگران-رسانه-ای-است