جیرجیرک خوراکی، غذای محبوب مردم قائم و بیرجند!
سه شنبه 6 آذر 1403 - 20:23:43
|
|
پیام خراسان - به گزارش تیم وبگردی ایونا به نقل از پارسینه، مردم این مناطق، تژق را به صورت برشته شده و شبیه به تخمه مصرف میکنند. این جیرجیرکهای کوچک پس از شکار، به دقت تمیز شده و سپس در مقداری آب و نمک جوشانده میشوند. در نهایت آنها را روی ساج برشته کرده و با چای میل میکنند. شاید از خود بپرسید چرا مردم این مناطق به خوردن جیرجیرک علاقه دارند؟ در پاسخ باید گفت که علاوه بر طعم لذیذ و خاص تژق، این حشره دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان جیرجیرکها سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی هستند و میتوانند به عنوان یک منبع غذایی مکمل مورد استفاده قرار گیرند. نگاهی به سنتها: خوردن حشرات در بسیاری از فرهنگها و کشورها رایج است و تاریخچهای طولانی دارد. در ایران نیز در برخی مناطق علاوه بر تژق، از سایر حشرات مانند ملخ نیز به عنوان غذا استفاده میشود. این سنتهای غذایی نشان دهنده تنوع فرهنگی و غذایی در کشور عزیزمان ایران است. آیا شما هم اهل تجربه هستید؟ اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید و کشف غذاهای محلی هستید، تژق میتواند گزینه جالبی برای شما باشد. البته اگر اهل ماجراجویی و تجربه طعمهای جدید نیستید، بهتر است از این خوراکی صرف نظر کنید!
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/775233/جیرجیرک-خوراکی،-غذای-محبوب-مردم-قائم-و-بیرجند!
|