پیام خراسان
وجود قوانین دست‌و پاگیر برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی
سه شنبه 4 دي 1403 - 21:25:29
پیام خراسان - رئیس اداره برق شهرستان گناباد گفت: برای تسریع در احداث نیروگاه های خورشیدی باید برخی قوانین تغییر کند تا بتوانیم جلوی ناترازی های انرژی را بگیریم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از حسین صادق پور عصر امروز در نشست خبری گفت: قطعی برق در شهرستان گناباد از 24 آذر ماه آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه داشت که متاسفانه مشکلاتی را برای مردم به همراه داشت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: ناترازی انرژی دلیل قطعی برق بوده و از آنجا که سوخت به نیروگاه ها نرسید شاهد کاهش تولید بودیم وگرنه نیروگاه ها آماده کار بودند. برای عبور از این شرایط باید فرهنگ مصرف مشترکین تغییر کند، زیرا با این روند سالانه 5 تا 8 درصد بر تقاضا افزوده می‌شود.
رئیس اداره برق شهرستان گناباد تصریح کرد: چاره ای نداریم که به سمت انرژی خورشیدی برویم که برای این مهم 5 میلیارد دلار تسهیلات به همراه اختصاص زمین از منابع طبیعی در نظر گرفته شده است.
صادق پور عنوان کرد: در حال حاضر استفاده از برق خورشیدی برای چاه های کشاورزی در حال اجراست و در شهرستان 5 حلقه چاه به شبکه متصل شده و 30 درخواست دیگر برای احداث نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس داریم.
وی گفت: پرداخت تسهیلات خوب در روستاهای بیمرغ و نوده پشنگ باعث شده در این روستاها نیروگاه احداث شود و شبکه دیگر جوابگو نیست که به سمت احداث نیروگاه خورشیدی در دامداری ها رفته ایم که بتوانیم برق را وارد شبکه کنیم.
رئیس اداره برق شهرستان گناباد بیان کرد: 54 هزار مشترک در شهرستان داریم که در تابستان 50 مگاوات برق مصرف می کنند و در زمستان 31 مگاوات مصرف دارند ولی در همین ایام با درخواستی که از مردم برای کاهش مصرف داشتیم میزان مصرف به 16 مگاوات رسیده است.
قوانین برای احداث نیروگاه خورشیدی باید تغییر کند
صادق پور گفت: برخی قوانین جلوی احداث نیروگاه های خورشیدی را گرفته است. به عنوان مثال یکی از صنایع درخواست احداث نیروگاه دارد ولی چندین ماه است که به دلیل تغییر کاربری نمی تواند طرح خود را اجرایی کند که این مهم در استان قابل حل نیست و باید مجلس به این موضوع ورود کند.
وی افزود: در یک سال اخیر 13 پروژه در روستاهای شهرستان داشته ایم که 10 پروژه به اتمام رسیده و 14 پروژه جدید با اعتبار 5 میلیارد تومان را شروع خواهیم کرد که شامل جابه‌جایی تیر چراغ برق؛ تعویض لامپ و استفاده از لامپ های ال ای دی است.
رئیس اداره برق شهرستان گناباد در خصوص پرداخت خسارت به مردمی که در خصوص قطعی برق وسایل آنها سوخته نیز گفت: در قبوض برق دو مبلغ بیمه قرار دارد که یک مورد خسارت جانی و یک مورد حوادث غیرمترقبه ولی متاسفانه بیمه ای در خصوص خسارت وجود ندارد که متاسفانه نمی توان خسارتی به این افراد پرداخت کرد.
انتهای پیام/282

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/793431/وجود-قوانین-دست‌و-پاگیر-برای-احداث-نیروگاه‌های-خورشیدی
بستن   چاپ