پیام خراسان
قاضی‌القضات: با کسانی که ناامیدی ایجاد کنند، برخورد می‌کنیم
دوشنبه 10 دي 1403 - 18:44:15
پیام خراسان - دیدارنیوز: رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه بخش‌های ذیصلاح در دستگاه قضایی، ارزیابی جامعی را درخصوص میزان تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم» داشته باشند، گفت: باید مشخص شود چه میزان در امر تحقق شعار سال، کار صورت گرفته است و سهم و جَهد هر بخش چه میزان است؟
به نقل از رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (10 دی) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن گرامیداشت سالگرد یوم‌الله نهم دی، اظهار کرد: نهم دی ماه سال 88 حقیقتاً یوم‌الله بود؛ در این روز با عنایت و فضل الهی، دل‌های مردم متدیّن منسجم شد و بساط فتنه‌گران برچیده شد و توطئه‌های دشمنان خنثی شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
صفوف متحد و منسجم مردمی که در نهم دی ماه سال 88 به خروش آمدند، آماده جانفشانی در راه ارزش‌ها و دفاع از حریم ولایت و امنیت کشور بودند.
رئیس قوه قضاییه گفت: نهم دی را باید زنده نگاه داریم و از آن ایام باید عبرت بگیریم؛ امروز نیز دشمنان و شیطان‌صفتان در صدد هتک حرمت ارزش‌ها و مَلکوک کردن حیثیت اشخاص مؤثر و مخدوش کردن امنیت روانی مردم از طریق پمپاژ مطالب کذب در فضای مجازی و محافل مختلف هستند. امروز نیز تلاش دشمن معطوف بر القاء فضای یأس و ناامیدی و ایجاد افتراق و چنددستگی در کشور است. سرمنشاء تمامی این دسیسه‌ها و توطئه‌ها، دشمنان و شیطان‌صفتان هستند، اما گاهی خود ما در داخل نیز غفلت می‌ورزیم و مطالب کذب و ناصواب آن‌ها را تکرار می‌کنیم؛ فلذا باید بسیار هوشیار باشیم و بدانیم که تلاش و ابزار دشمنان و شیطان‌صفتان برای فتنه‌گری و توطئه در شرایط کنونی نسبت به گذشته، بیشتر و افزون‌تر شده است.
رئیس دستگاه قضا در ادامه با گرامیداشت ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی نیز گفت: حاج قاسم سلیمانی، سرباز اسلام و تربیت‌یافته مکتب امام و رهبری بود. حاج قاسم یک دل به خدا داد و میلیون‌ها دل را متوجه همه فضائلی کرد که در خود جمع کرده بود؛ عشق به حاج قاسم یعنی عشق به خلوص، صداقت، جهاد، شجاعت، ولایتمداری، خستگی‌ناپذیری در مسیر استیفای حق، یاری مظلومین و خصم ضالمین بودن. حاج قاسم، شخصیتی جامع‌الاطراف بود که تحسین و خضوع دشمن را نیز برانگیخته بود.
رئیس عدلیه در ادامه جلسه امروز با اشاره به قرار گرفتن در فصل پایانی سال و ضرورت اهتمام هرچه بیشتر مسئولان و دستگاه‌های ذیصلاح برای جامه عمل پوشاندن به شعار سال، اظهار کرد: بخش‌های ذیصلاح در دستگاه قضایی، ارزیابی جامعی را درخصوص میزان تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم» داشته باشند. باید مشخص شود چه میزان در امر تحقق شعار سال، کار صورت گرفته است و سهم و جَهد هر بخش چه میزان است؟ باید مشخص شود چه میزان در رفع موانع تولید و تقویت بنیه اقتصادی کشور اهتمام داشتیم و برنامه‌ریزی‌ها و قانون‌گذاری‌ها در این مقوله‌ی مهم و اولویت‌دار، در چه وضعیتی است؟ ما مسئولان و کارگزاران نباید فراموش کنیم که امروز اولویت کشور، رفع مسائل معیشتی مردم، تقویت بنیه اقتصادی و کمک به جهش تولید است.
قاضی‌القضات بیان داشت: بخش‌های مختلف و ذیصلاح در عدلیه از جمله سازمان بازرسی، دادستانی کل و دادستانی‌ها و معاونت پیشگیری، به وظایف و مسئولیت‌های مستقیم خود در امر تحقق شعار سال از جمله در مبحث نظارت‌ها، اهتمام مضاعف داشته باشند و کمک‌کار سایر قوا و دستگاه‌ها نیز در امر جهش تولید و تقویت بنیه اقتصادی کشور باشند. امروز حوزه تنظیم بازار، وظیفه مهمی است که در زندگی و معیشت مردم، اثر مستقیم دارد؛ فلذا باید در این حوزه، کمک‌کار دولت و تعزیرات باشیم. ایضاً در سایر حوزه‌هایی که مستقیم یا غیرمستقیم به معیشت مردم باز می‌گردد نیز باید هم از حیث مسئولیت‌های قانونی خود و هم از حیث کمک به دولت، ورود داشته باشیم.
رئیس قوه قضاییه گفت: باید توجه داشت که امروز دشمن، بسیار به برجسته کردن مسائل معیشتی و اقتصادی و پیشبرد توطئه‌ها و اغراض شوم خود از این طریق دل بسته است. دشمن درصدد است با برجسته کردن مشکلات و معضلاتی که برخی از اقشار مردم با آن‌ها مواجه هستند، سلسله مسائلی را در کشور ایجاد کند؛ بحمدالله مردم ما بصیر و هوشیار هستند و توطئه دشمن را خنثی می‌کنند، اما به‌هرترتیب وظیفه ما مسئولان و کارگزارن نیز آن است که برای رفع دغدغه‌ها و مشکلات مردم، شب و روز نشناسیم و پیوسته در حال تلاش برای رفع مسائل زندگی مردم باشیم.
رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: بدون‌تردید با کسانی که بخواهند به روش‌ها و انحاء مختلف از شرایط موجود سوء‌استفاده کنند؛ از جمله آنکه، فساد مالی مرتکب شوند و یا در دل مردم ترس و هراس بیفکنند، یا فضای یأس و ناامیدی بوجود آورند و امنیت روانی مردم را مخدوش سازند، برخورد قانونی و قاطع به عمل خواهد آمد.
رئیس عدلیه در بخشی از سخنانش در نشست امروز به استمرار جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: صهیونیست‌های تبهکار و فاجر همچنان در سایه سکوت خفت‌بار مجامع مدعی بین‌المللی در حال جنایت و نسل‌کشی در غزه هستند؛ آن‌ها حتی به بیمارستانی که آخرین پناهگاه کودکان و مردم مجروح و بیمار در غزه بود نیز رحم نکردند و آن را به آتش کشیدند؛ حال باید پرسید مدعیان دروغینی که ادعای حمایت از حقوق زنان و کودکان را دارند و چنانچه در گوشه‌ای از دنیا اتفاقی رخ دهد، گریبان چاک می‌دهند، اکنون کجا هستند و چرا معترض به صهیونیست‌های کودک‌کش نمی‌شوند؟ این است آن تمدن و حقوق‌بشر ادعایی‌تان که چشمان خود را به آتش زدن بیماران و کودکان توسط وحوش صهیونیست ببندید؟!
در بخش دوم جلسه شورای عالی قوه قضاییه، «غریب‌آبادی» معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه گفت: پیرو سفر سال گذشته رئیس قوه قضاییه به کشور عراق و دیدار‌ها و رایزنی‌های صورت گرفته با مقامات بلندپایه عراقی در جریان این سفر و همچنین پیگیری‌های وزارت دادگستری، وزارت خارجه و معاونت امور بین‌الملل قوه قضاییه، طی روز‌های گذشته وزارت دادگستری عراق در مکاتبه‌ای، با انتقال 130 نفر از زندانیان ایرانی به کشورمان (از حدود 160 زندانی ایرانی حاضر در زندان‌های بغداد) موافقت کرد.
وی همچنین افزود: ستاد حقوق بشر با همکاری وزارت خارجه قرار است در روز چهارشنبه هفته جاری (12 دی) در آستانه پنجمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و اولین سالگرد واقعه ‏تروریستی گلزار ‏شهدای کرمان، مراسم بزرگداشت شهدای ترور را در دفتر مطالعات وزارت خارجه برگزار کند؛ در این مراسم از کتاب 23 هزار شهید ترور شامل اسامی و مشخصات کامل آنها، رونمایی خواهد شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین «عبداللهی» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه نیز طی سخنانی در این جلسه، از شناسایی و دستگیری یک باند جعل حرفه‌ای در استان همدان خبر داد و گفت: اعضای این باند با جعل اسناد و اوراق، حساب‌های توقیف شده از سوی دستگاه قضایی یا سایر مراجع را رفع انسداد و از این طریق، کلاهبرداری می‌کردند؛ 5 نفر از دستگیرشدگان این باند از دفترداران اسناد رسمی بودند که از محل اختفای آن‌ها چاپگر‌های حرفه‌ای، اوراق خام اسناد مجعول و اسناد جعل‌شده، کشف و ضبط شد.
«بابایی» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک نیز در این جلسه اظهار کرد: طبق اعلام سازمان راهداری، طول شبکه راه‌های کشور 292 هزار و 943 کیلومتر در قالب 7 هزار و 500 قطعه و معادل 850 هزار هکتار است که تاکنون تنها برای 60 قطعه معادل 9 و نیم هکتار سند اخذ شده است؛ در نتیجه برگزاری جلسات سازمان ثبت و سازمان راهداری و هماهنگی‌های به عمل آمده، مقرر است پس از جانمایی 7 هزار و 315 قطعه، حداکثر ظرف دو سال برای تمامی این شوارع، سند به نام دولت و به نمایندگی از سازمان راهداری و شهرسازی صادر شود.
وی افزود: متعاقب سفر سال گذشته رئیس قوه قضاییه به استان گلستان و درخواست‌های فعالان اقتصادی این استان برای صدور اسناد منطقه آزاد اینچه‌برون، برای کل این منطقه (12 هزار و 265 هکتار) سند صادر شد؛ برای مساحت 8 هزار و 370 هکتار به نام منطقه آزاد در قالب 17 قطعه و برای مساحت هزار و 455 هکتار به نام شهرک‌های صنعتی در قالب 411 قطعه، سند صادر گردید.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک از صدور سند حدنگاری برای تمامی املاک و اراضی مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران در جزیره بوموسی جنوبی‌ترین جزیره ایرانی خلیج فارس خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت این جزیره، زیرساخت‌های فناوری در مرکز شهرستان بوموسی راه‌اندازی شده و هم‌اکنون کلیه خدمات ثبتی اعم از استعلامات و نقل و انتقالات، به صورت کاملا الکترونیکی در این جزیره در حال انجام است.
«محمدی» رئیس سازمان زندان‌ها نیز طی سخنانی در این جلسه اظهار داشت: در آیین پایانی سی و یکمین اجلاس سراسری نماز که در بجنورد برگزار شد، به واسطه اقدامات گسترده سازمان زندان‌ها در زمینه برگزاری نماز‌های جماعت، دوره‌های آموزشی و مسابقات مرتبط با نماز و همچنین بهسازی، نوسازی و تجهیز نمازخانه‌ها، این سازمان به عنوان یکی از دستگاه‌های برتر در مقوله توسعه و ترویج «نماز» معرفی شد و توسط رئیس جمهور، از آن تقدیر به عمل آمد.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/797243/قاضی‌القضات--با-کسانی-که-ناامیدی-ایجاد-کنند،-برخورد-می‌کنیم
بستن   چاپ