پیام خراسان
حاجت خواهی با چله زیارت عاشورا
پنجشنبه 13 دي 1403 - 12:03:06
پیام خراسان - به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ، ختم چله زیارت عاشورا از جمله ادعیه معروفی بوده که برای آن برکات و خواص بسیاری ذکر شده است.چله زیارت عاشورا یکی از مجرب‌ترین و پر فضیلت‌ترین ادعیه‌هایی است که از آن برای گرفتن حاجات می‌توانید استفاده کنید.برای چله زیارت عاشورا و گرفتن حاجت هنگام خواندن زیارت عاشورا آداب خاصی وجود دارد که باید رعایت کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دستورالعمل چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس اگر برای رسیدن به حاجتی دست به دامان امام حسین(ع) شده اید، زیارت عاشورای آن حضرت را چهل روز به روش منقول از آیت الله حق شناس بخوانید:
1.تکبیر
صد مرتبه تکبیر(الله اکبر) بگویید.
2- خواندن لعن و سلام های زیارت عاشورا
لعن و سلام‌های زیارت عاشورا را یک بار می‌خوانید:
لعن‌ها اللّٰهُمَّ الْعَنْ أَوَّلَ ظَالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَآخِرَ تَابِعٍ لَهُ عَلَیٰ ذٰلِکَ. اللّٰهُمَّ الْعَنِ الْعِصَابَهَ الَّتِی جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَشایَعَتْ وَبایَعَتْ وَتابَعَتْ عَلَیٰ قَتْلِهِ، اللّٰهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمِیعاً
خدایا لعنت کن نخستین ستمکاری را که به حق محمّد و خاندان محمّد ستم کرد و آخرین کسی را که در این ستم از او پیروی نمود. خدایا لعنت کن جمعیتی را که با حسین پیکار کردند و همراهی نمودند و پیمان بستند و پیروی کردند بر کشتن آن حضرت، خدایا همه آنان را لعنت کن؛
سلام‌ها السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ وَعَلَی الْأَرْواحِ الَّتِی حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنِّی سَلامُ اللّٰهِ أَبَداً مَا بَقِیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ، وَلَا جَعَلَهُ اللّٰهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنِّی لِزِیارَتِکُمْ، السَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ، وَعَلَیٰ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ، وَعَلَیٰ أَوْلادِ الْحُسَیْنِ، وَعَلَیٰ أَصْحابِ الْحُسَیْنِ؛
سلام بر تو ای اباعبدالله و بر جان‌هایی که به درگاهت فرود آمدند، از سوی من سلام خدا بر تو باد همیشه تا هستم و تا شب و روز باقی است و خدا زیارت شما را آخرین زیارت از سوی من قرار ندهد، سلام بر حسین و بر علی بن الحسین و فرزندان حسین و یاران حسین؛
3.خواندن زیارت عاشورا
از ابتدای زیارت عاشورا تا ابتدای این دو فقره لعن و سلام را بخوانید.
4- خواندن دو رکعت نماز
دو رکعت نماز به نیت هدیه به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بخوانید.
5. تکبیر
دوباره صد مرتبه تکبیر(الله اکبر) بگویید.
6. قرائت زیارت عاشورا
زیارت عاشورای امام حسین (ع) به همان روشی که در مفاتیح الجنان آمده است؛ یعنی زیارت عاشورا را از ابتدا تا انتها با همان صد لعن و صد سلام که در متن زیارت مکتوب است می خوانید.
7. دو رکعت نماز زیارت
در آخر دو رکعت نمازی را که بعد از زیارت وارد شده است، بخوانید زیرا این دو رکعت نماز، از اجزای زیارت عاشورای امام حسین (ع) محسوب می شود و باید خوانده شود.
آداب چله زیارت عاشورا آیت‌الله حق‌شناس معتقد بود که در این چله، بعضی امور توصیه اکید است و بهتر است حتماً رعایت شود:
مرحوم حق‌شناس می‌فرمود:اگر کسی در این چهل روز مواظبت بر ترک محرمات و انجام واجبات به خصوص مراقبه از ترک گناه‌های زبانی نداشته باشد و این چله زیارت عاشورا را با بقیه شرایطش به جای آ‌ورد، من به هیچ وجه تضمین نمی‌کنم به حاجتش برسد.
مرحوم حق‌شناس می‌فرمود:خواندن زیارت عاشورا، چهل روز پشت سر هم و مستمر باشد.
مرحوم حق‌شناس می‌فرمود:همه زیارت و دیگر اعمال باید یکسره و بدون فاصله خوانده شود؛ یعنی نباید زیارت و اعمالش را تقسیم کرد و بخشی را در ساعتی و بخشی دیگر را در وقتی دیگر انجام داد.
هرروز بعد از اتمام آن برای سلامتی امام زمان علیه السلام صدقه بدهید.
زمان خواندن چله زیرات عاشورا در بین طلوع و غروب آفتاب باشد.
در بین قرائت زیارت عاشورا با کسی صحبت نکنید و کلمات و عبارات صحیح و درست ادا شود.
کسی جز همسر و اعضای خانه، از این چله باخبر نشود.
بجای عبارت (( و هذا یومٌ فرحَت )) عبارت (( و یوم قتل الحسین یومٌ فرحَت )) و بجای عبارت (( إن هذا یوم تبرّکت )) عبارت (( إن یومَ قتل الحسین یومٌ تبرّکت )) قرائت گردد.
بانوان در ایامی خاص که نمی‌توانند نمازها را به جای ‌آورند، یکی از اعضای خانه به جای آنها این زیارت را به جای آورد تا چله و استمرار چهل روزه منقطع نشود.
مراقب سخنان و زبان خود باشید، زبانی که در این چهل روز قرار است کلمات و بندهای زیارت عاشورای امام حسین (ع) بر آن جاری شود، باید پاک و طاهر باشد.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/799141/حاجت-خواهی-با-چله-زیارت-عاشورا
بستن   چاپ