پیام خراسان
راز پاپ کورن خونگی؛ ساده‌تر از چیزی که فکر می‌کنید!
يکشنبه 16 دي 1403 - 13:01:25
پیام خراسان - به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ، پاپ کورن جزو تنقلات محبوب بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. خبر خوب این که می‌توانید به راحتی این خوراکی خوش‌طعم را در خانه و در عرضه 10دقیقه آماده کنید و خیال‌تان از بابت سالم‌بودن آن راحت باشد. این خوراکی می‌تواند پای ثابت مهمانی، تولد، دورهمی، اردوهای مدرسه و حتی سینما هم باشد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
​​​​​​​ مواد لازم:
دانه ذرت: یک لیوان
روغن آفتابگردان: 5 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
در مرحله اول، روغن را در یک قابلمه استیل یا هر قابلمه نازک دیگری بریزید و تا داغ‌شدن روغن، آن را حرارت دهید. حالا دانه‌های ذرت را با نمک به روغن داغ‌شده درون قابلمه اضافه کنید. وقتی صدای ترکیدن نخستین ذرت‌ را شنیدید، حرارت شعله را کمتر کنید و تا زمانی که تمام ذرت‌ها نترکیده‌اند، در قابلمه را برندارید. با تمام‌شدن صدای ترکیدن ذرت‌ها، شعله را خاموش و پاپ‌کورن را به ظرف مناسب منتقل کنید.
نکته1: قراردادن دانه‌های ذرت در جای مرطوب باعث می‌شود ذرت‌ها حتی در روغن داغ هم به‌خوبی باز نشوند یا بسوزند.
نکته2: بهتر است به جای در قابلمه از یک در توری شکل یا الک استفاده کنید تا ذرت‌ها مرطوب نشوند و بیشتر پف کنند.
نکته3: در میانه باز شدن ذرت‌ها نباید در قابلمه را باز کنید و تنها با تکان دادن قابلمه روی حرارت بالاست که می‌توانید همه دانه‌ها را باز کنید. حواستان باشد که درست تکان ندادن قابلمه، باعث سوختن بعضی از ذرت‌ها و باز نشدن بعضی از آن ها می‌شود.
نکته 4: هر چه نمکی که برای طعم‌دار کردن ذرت‌ها استفاده می‌کنید ریزتر باشد، پاپ کورن خوش‌طعم‌تری آماده می‌شود. نمک دانه درشت از روی ذرت‌ها سر می‌خورد و در نهایت پاپ کورنی که آماده کرده‌اید بی‌طعم می‌شود.
نکته 5: هیچ چیز به اندازه پاپ کورن نم‌کشیده نمی‌تواند خودتان و خانواده‌تان را پس بزند. برای روی میز گذاشتن این خوراکی عجله نکنید. آماده کردن پاپ کورن تنها پنج دقیقه از شما وقت می‌گیرد. پس همان زمانی که قصد سرو کردنش را دارید، آن را آماده کنید.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/801083/راز-پاپ-کورن-خونگی؛-ساده‌تر-از-چیزی-که-فکر-می‌کنید!
بستن   چاپ