پیام خراسان
«من یک اطلاعاتی بودم» رونمایی شد
يکشنبه 30 دي 1403 - 17:36:37
پیام خراسان - کتاب «من اطلاعاتی بودم» که شامل خاطرات جذاب و جنجالی یک افسر اطلاعاتی از دوران تعقیب و مراقبت سپاه تا مسئولیت میز انجمن حجتیه و معاونت حراست مجلس است، در مشهد رونمایی شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آئین رونمایی از کتاب «من اطلاعاتی بودم» (خاطرات جذاب یک افسر اطلاعاتی از دوران تعقیب و مراقبت سپاه تا مسئولیت میز انجمن حجتیه و معاونت حراست مجلس) ظهر یکشنبه در تالار کنفرانس هتل آفتاب ولایت با حضور نویسندگان و پژوهشگران کتاب، حجت الاسلام سالک، عضو جامعه روحانیت مبارز و نماینده ادوار مجلس، حجت الاسلام خزایی، رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی، جمعی از فعالان حوزه نشر و کتاب و اصحاب رسانه برگزار شد.
انتشار خاطرات یک افسر اطلاعاتی برای اولین بار رضا اکبری، پژوهشگر و نویسنده کتاب من اطلاعاتی بودم در ابتدای این جلسه گفت: این کتاب خاطرات شفاهی یکی از افسران اطلاعاتی ایران و شامل روایت‌هایی در خصوص زندگی و کار پر تنش این مأمور در سال‌های 58 تا 92 است که ابتدا در واحد تعقیب و مراقبت سپاه فعالیت می‌کرده و سپس بعد تشکیل وزارت اطلاعات در سال 63 وارد وزارت اطلاعات می‌شود.
پژوهشگر و نویسنده کتاب من اطلاعاتی بودم با تاکید بر اینکه این اولین بار است که خاطرات یک افسر اطلاعاتی منتشر می‌شود افزود: پس از ورود به سازمان اطلاعات راوی که در خصوص فعالیت‌های انجمن حجتیه مشکوک بوده گزارشاتی را به دست می‌آورد که باعث می‌شود واحدی اختصاصی برای پیگیری این پرونده تشکیل وخود این فرد نیز مسئول میز انجمن حجتیه در وزارت اطلاعات می‌شود.
وی در ادامه به برخی فعالیت‌های غیر قانونی این انجمن اشاره کرد و گفت: البته تقارن رونمایی از این کتاب با فوت آقای افتخارزاده که از مسئولان این انجمن است اتفاقی بوده ولی خوب است که در ایامی که این مسئله در صدر اخبار کشور است ماهیت این انجمن نیز افشا شود.
اکبری تصریح کرد: هرچند به دلایل ملاحظات اخلاقی و امنیتی بخش‌هایی از این حقایق و مستندات تاریخی را منتشر نکردیم ولی بازهم ناگفته‌های زیادی از پشت پرده این انجمن نقل شده است. چرا که پای خیلی از حتی بزرگان در این خصوص به میان می‌آمد و حتی شاید منجر به دادگاهی شدن برخی افراد شود.
پژوهشگر و نویسنده کتاب من اطلاعاتی بودم سربازان گمنام امام زمان را قهرمانان بی‌نام انقلاب دانست و تاکید کرد: چه بسیار فداکاری‌هایی که توسط سربازان گمانم امام زمان در کشور اتفاق می‌افتد و کسی حتی خبردار نمی‌شود. چه خوب است که برخی از این وقایع که تاریخ حقیقی کشور هستند نقل شود تا هم مردم با واقعیت‌های تاریخی انقلاب آشنا شوند و هم بخشی زحمات این عزیزان که هیچگاه دیده نمی‌شود ارج نهاده شود.
من اطلاعاتی بودم یک رمانی پلیسی هیجان‌انگیز است راضیه ولدبیگی، دیگر نویسنده این کتاب که نقش روایت گری و تنظیم این کتاب در قالب یک رمان جذاب را برعهده داشته نیز در این جلسه گفت: تنظیم اولیه کتاب بر مبنای روال مرسوم ثبت تاریخ شفاهی و به صورت پرسش و پاسخ بود ولی نظر ناشر این بود که کتاب به صورت نرم و داستان گونه روایت شود و این شد که با موافقت آقای اکبری این کتاب به یک رمان هیجان‌انگیز، جذاب و پر تنش پلیسی تبدیل شده است.
وی افزود: هرچند برخی وقایع به خاطر زیر سوال رفتن آبرو و اعتبار برخی افراد یا مسائل امنیتی حذف شد اما، تلاش شده تا روایتی کامل از قول راوی آورده شود. همچنین در نگارش کتاب تلاش کردم تا سیر روایت که از کودکی و نوجوانی این افسر اطلاعاتی هست همزمان با رشد و و تجربیات او ارائه شود تا مخاطب نیز پا به پای او با پشت پرده‌ها آشنا شود.
ولدبیگی گفت: کتاب در دو جلد تنظیم شده که در جلد اول با وقایعی جذاب از حوادث اوایل انقلاب تا همین سال‌های اخیر آشنا می‌شوید که کمتر گفته شده است. از خنثی کردن معجزه گونه توطئه‌های کودتاچیان تا اعدام فرزند ناخلف انقلاب، صادق قطب زاده. در جلد دوم نیز پشت پرده‌های انجمن حجتیه و ارتباط تنگاتنگ این انجمن با برخی خواص قید شده و حضور راوی در حراست مجلس و مشاغل جدید و در انتها نیز روایتی از سردار سلیمانی داریم.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/810414/«من-یک-اطلاعاتی-بودم»-رونمایی-شد
بستن   چاپ