طرز تهیه بندری گوشت | واسه یک بار هم که شده بندری گوشت درست کن +ویدئو
يکشنبه 30 دي 1403 - 19:49:08
|
|
پیام خراسان - طرز تهیه ساندویچ بندری گوشت: یک غذای خوشمزه و پرطرفدار جنوبی ساندویچ بندری، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار جنوب ایران است که با ترکیبی از گوشت چرخکرده، پیاز، رب گوجه و ادویههای خوش عطر و طعم تهیه میشود. این ساندویچ خوشمزه و لذیذ، معمولاً با نان باگت یا لواش سرو میشود و همراه با مخلفاتی مثل خیارشور، گوجه، پیاز و کاهو، یک وعده غذایی کامل و مقوی را تشکیل میدهد. مواد لازم: * برای گوشت: * گوشت چرخکرده: به میزان دلخواه * پیاز: 2 عدد متوسط (برای کباب) * نمک، فلفل سیاه و قرمز، کاری، پودر سیر و پیاز، پاپریکا، آویشن، دارچین، سماق: به مقدار دلخواه * برای سس: * پیاز: 1 عدد متوسط * رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری * آب: به مقدار لازم * برای سرو: * نان باگت یا لواش * خیارشور * گوجه * سس (به دلخواه) * پیاز * کاهو پیتزا بندری طعمی جدید و هیجانانگیز برای عاشقان پیتزا! | طرز تهیه پیتزا بندری +ویدیو طرز تهیه: * آمادهسازی گوشت: * پیازها را ریز خرد کرده و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید. * ادویههای ذکر شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. * مخلوط گوشت را به صورت کبابهای کوچک شکل داده و در تابه یا گریل سرخ کنید. * تهیه سس: * پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. * رب گوجه را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. * آب را به مقدار لازم اضافه کرده و اجازه دهید سس به مدت چند دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. * سرو ساندویچ: * نان باگت یا لواش را به دلخواه برش بزنید. * کبابهای آماده شده را روی نان قرار دهید. * سس را روی کبابها بریزید. * خیارشور، گوجه، پیاز و کاهو را به دلخواه روی ساندویچ بچینید.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/810555/طرز-تهیه-بندری-گوشت-|-واسه-یک-بار-هم-که-شده-بندری-گوشت-درست-کن--ویدئو
|