پیام خراسان
طرز تهیه کوفته کشک | یک بار کوفته رو این مدلی با سس کشک درست کن که عاشقش می‌شی! +ویدئو
چهارشنبه 10 بهمن 1403 - 22:14:41
پیام خراسان - کوفته کشک یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با ترکیبی از گوشت چرخ‌کرده، برنج، سبزیجات معطر و کشک تهیه می‌شود. این غذا از نظر طعم و ارزش غذایی بسیار غنی است و در بسیاری از مناطق ایران به سبک‌های مختلف پخته می‌شود.
در این مقاله، به معرفی مواد لازم، طرز تهیه و نکاتی برای بهبود طعم این غذای لذیذ خواهیم پرداخت.
کشف یک طعم جدید با کوفته جوجه تیغی | طرز تهیه کوفته جوجه تیغی +ویدئو
مواد لازم 600 گرم گوشت چرخ‌کرده 2 عدد پیاز رنده‌شده 2/3 پیمانه سبزی کوفته (تره، جعفری، شوید) نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر (به میزان لازم) 2 عدد سیب‌زمینی رنده‌شده نصف پیمانه برنج نیم‌پز 1/4 پیمانه برنج خام 1 پیمانه کشک 2 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری آرد طرز تهیه آماده‌سازی مواد
ابتدا برنج نیم‌پز و خام را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز رنده‌شده، سیب‌زمینی رنده‌شده، سبزی کوفته، نمک، فلفل و سایر ادویه‌ها خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند. سپس برنج مخلوط‌شده را اضافه کرده و ورز دادن را ادامه دهید.
شکل دادن به کوفته‌ها
از مواد آماده‌شده، گلوله‌هایی به اندازه یک نارنگی درست کنید و کنار بگذارید.
سرخ کردن کوفته‌ها
در یک تابه مقداری روغن بریزید و کوفته‌ها را کمی سرخ کنید تا سطح آن‌ها طلایی شود. این کار باعث می‌شود کوفته‌ها در هنگام پخت وا نروند.
آماده‌سازی سس کشک
در یک قابلمه، کشک، ماست و آرد را با کمی آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. می‌توانید مقداری پیاز داغ و نعناع داغ نیز به سس اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.
پخت نهایی
کوفته‌های سرخ‌شده را در قابلمه حاوی سس کشک قرار دهید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزند. در پایان، غذا را با نعناع داغ و گردوی خردشده تزیین کرده و سرو کنید.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/817351/طرز-تهیه-کوفته-کشک-|-یک-بار-کوفته-رو-این-مدلی-با-سس-کشک-درست-کن-که-عاشقش-می‌شی!--ویدئو
بستن   چاپ