پیام خراسان
روزهای نوجوانی در کنار سرداران به نام خراسان جنوبی؛ با جبهه انس گرفته بودیم
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 11:39:22
پیام خراسان - بیرجند- جانباز دوران دفاع مقدس گفت: بعد از هر بار مجروحیت دوباره به جبهه برمی گشتم چرا که با آن انس گرفته بودم.
امتداد، گروه استان‌ها: روز میلاد حضرت ابوالفضل العباس در تاریخ کشور ما به نام روز جانباز نامگذاری شده است.
روزی به نام بزرگ مردانی که در سال‌های حماسه و ایثار برای دفاع از ایران عزیز در برابر دشمن تا دندان مسلح به معنای واقعی با جان خود بازی کردند و بخشی از سلامت خود را در این راه از دست دادند.
خراسان جنوبی نیز از این بزرگ مردان در دامان خود بسیار پرورش داده است که یک نمونه آن جانباز سرافراز ابوالفضل درانی پور است که از دوران نوجوانی عازم جبهه‌ها شد و علی رغم مجروحیت‌های متعدد تا چند سال در عرصه دفاع ماند.
پای صحبت این جانباز سرافراز نشستیم و از آن روزهای ماندگار از ایشان پرسیدیم.
شروع نوجوانی با حضور در جبهه
ابوالفضل درانی پور از جانبازان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با امتداد اظهار کرد: من برای اولین بار در سال 60 و در 14 سالگی به جبهه اعزام شدم و جوانان در آن زمان همه شور و اشتیاقی وصف ناشدنی برای حضور در جبهه داشتند.
وی با بیان اینکه 6 سال سابقه حضور در جبهه دارد، بیان کرد: من دوبار در جبهه مجروح شدم که یک بار در عملیات کربلای یک در سال 65 و یک بار هم در ماهوت کردستان در سال در 66 عملیات بیت المقدس 2 مجروح شدم.
درانی پور ادامه داد: در عملیات کربلای یک، گلوله مستقیم تانک به شکم و پاهای من اصابت کرد و در نوبت بعدی در منطقه ماهوت کردستان ترکش بر روی شانه دست راست من خورد و خاطرم هست در یک منطقه برفی این اتفاق برای من رخ داد.
وی افزود: در عملیات بیت المقدس 2 در منطقه ماهوت تصور می‌کردند که من شهید شده‌ام ولی بعد متوجه شده‌اند که من زنده‌ام و از سردخانه من را بیرون آوردند.
ماجرای مجروحیت و جانبازی
دُرانی پور گفت: شاید کمی عجیب باشد ولی من بعد از مجروحیت و بیهوشی برای لحظاتی خودم را در خانه خودمان دیدم و دیدم مادرم گریه می‌کند و می‌گوید برادرت هم مجروح شده و تو باید برگردی، پسرم تو سردت است.
وی اظهار کرد: در همان لحظه دریافتم که روحم دوباره به جسمم در سردخانه برگشت و البته مدت یک ماه در کما بودم.
این جانباز سرفراز دوران دفاع مقدس گفت: بعد از مجروحیت باز هم به جبهه رفتم و نمی‌گذاشتم حتی مُهرمان خشک شود و اصولاً با جبهه انس گرفته بودیم.
یادی از سرداران به نام خراسان جنوبی
درانی پور اظهار کرد: من با بسیاری از شهدا از جمله شهید امیری، شهید آخوندی و.. آشنایی دارم و از محضرشان درس‌ها آموخته‌ام.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه شهید رجبعلی آهنی در سنگر با بچه‌های بسیجی غذا می‌خورد و با آنها صمیمی بود، ادامه داد: این شهید بزرگوار خودش را همواره «شیر علی، چریک خمینی» می‌دانست.
وی در پاسخ به این سوال که آیا جوانان امروز هم چون جوانان دوران دفاع مقدس در صورت تجاوز دشمن انگیزه کافی برای دفاع از وطن و دین را دارند، بیان کرد: همه این موارد به ما و فرهنگ سازی ما بستگی دارد و اینکه چقدر ارزش‌ها را به آنها منتقل کرده‌ایم.
راهیان نور تأثیر مثبتی بر نسل نو دارد
درانی پور ادامه داد: من در اردوهای راهیان نور و روایتگری در آن مناطق به وضوح دیده‌ام که یک جوان که ظاهرش متفاوت با قشر مذهبی است چگونه تحت تأثیر قرار می‌گیرد و دختر خانمی بود که در روز آخر اردوی راهیان نور حاضر نبود که چادر را از سر دربیاورد.
وی افزود: همه چیز به ما و کارهای فرهنگی ما بستگی دارد اگر درست کار فرهنگی انجام بدهیم بی شک خواهیم توانست نسل جوان را هم همراه کنیم.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/820127/روزهای-نوجوانی-در-کنار-سرداران-به-نام-خراسان-جنوبی؛-با-جبهه-انس-گرفته-بودیم
بستن   چاپ