پیام خراسان
اختصاص40 میلیارد تومان برای توسعه بیمارستان نهبندان
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 14:25:00
پیام خراسان - نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس گفت: 40 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه بیمارستان این منطقه اختصاص پیدا کرد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مصطفی نخعی امروز_ سه‌شنبه شانزدهم بهمن_ با تأکید بر اهمیت بهداشت و درمان در مناطق کمتر توسعه‌پیدا کرده به خبرنگاران اظهار کرد: در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری برای بهبود شرایط درمانی شهرستان نهبندان صورت گرفته که یکی از مهم‌ترین اقدامات، طرح توسعه بیمارستان نهبندان به 96 تخت‌خوابی است که با جذب اعتبارات مختلف، پیشرفت قابل‌توجهی داشته است.
وی افزود: باوجود اقدامات انجام‌شده، برخی چالش‌ها در تأمین منابع مالی این پروژه وجود داشت که با رایزنی‌های گسترده و پیگیری‌های مستمر، موفق شدیم 40 میلیارد تومان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت برای این پروژه دریافت کنیم که این اعتبار در حال تخصیص است و روند اجرایی پروژه را تسریع خواهد کرد.
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس گفت: نهبندان یکی از شهرستان‌های مهم استان خراسان‌جنوبی است که به دلیل موقعیت جغرافیایی خود، نیازمند توسعه بیشتر در بخش بهداشت و درمان است.
وی تأکید کرد: با توجه به پراکندگی جمعیت و فاصله زیاد برخی روستاها از مراکز درمانی مجهز، افزایش ظرفیت بیمارستان نهبندان می‌تواند خدمات درمانی بهتری به ساکنان این منطقه ارائه دهد و از اعزام بیماران به شهرهای دیگر جلوگیری کند.
نخعی ادامه داد: بازدید کارشناسان وزارت بهداشت از بیمارستان نهبندان، روند تأمین اعتبار این پروژه در مراحل نهایی خود قرار دارد.
وی تصریح کرد: با تخصیص این 40 میلیارد تومان، شاهد سرعت گرفتن عملیات اجرایی خواهیم بود و امیدواریم هرچه زودتر این بیمارستان با امکانات کامل در خدمت مردم قرار گیرد.
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس افزود: توسعه بیمارستان نهبندان نه‌تنها موجب افزایش ظرفیت بستری و بهبود کیفیت خدمات درمانی می‌شود، بلکه می‌تواند فرصت‌های شغلی جدیدی برای کادر درمانی منطقه ایجاد کند.
وی گفت: با تأمین تجهیزات پزشکی مدرن و افزایش تعداد متخصصان، مردم این شهرستان دیگر مجبور نخواهند بود برای درمان بیماری‌های خاص به مراکز درمانی شهرهای دوردست یا مرکز استان مراجعه کنند.
نخعی خاطرنشان کرد: با اختصاص این بودجه، گام مهمی در مسیر بهبود خدمات درمانی نهبندان برداشته شده است و انتظار می‌رود که با حمایت‌های بیشتر مسئولان سایر پروژه‌های حوزه سلامت نیز در این منطقه اجرایی شوند.
کد خبر 836492

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/821036/اختصاص40-میلیارد-تومان-برای-توسعه-بیمارستان-نهبندان
بستن   چاپ