پیام خراسان
رشد 62 درصدی ترانزیت ریلی از مرز سرخس
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 11:04:25
پیام خراسان - تین نیوز |
مدیر کل راه آهن خراسان: 70 درصد واگن حمل کالای ترانزیتی در مرز ریلی سرخس با ترکمنستان به وسیله شرکت های حمل و نقل ریلی ایرانی و با مالکیت این شرکت ها تامین شده است. 
به گزارش تین نیوز ، در 10 ماهه امسال، یک میلیون و 519 هزار تن کالای ترانزیتی از مرز ریلی سرخس با ترکمنستان جا به جا شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 62 درصد رشد داشته است.
مدیر کل راه آهن خراسان گفت: در این میان یک میلیون و 355 هزار تن از رقم مربوط به ترانزیتی ورودی کالا با رشد 82 درصدی بوده است و بقیه مربوط به ترانزیت خروجی کالا از مرز سرخس است.
حمل کانتینری، کودشیمیایی، مواد نفتی و به خصوص گوگرد، عمده اقلام ترانزیت شده از مرز ریلی سرخس ازبکستان و ترکمنستان در مسیر ایران است.
وی اضافه کرد: در مجموع، رونق دیپلماسی حمل و نقل ریلی، اعمال تعرفه های ترجیحی، افزایش قطارهای باری برنامه‌ای در مسیر سرخس-مشهد و همچنین استفاده از واگن باری شرکت های حمل و نقل ایرانی در حمل کالای ترانزیتی از عوامل رونق ترانزیت ریلی در این مرز بوده است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/821504/رشد-62-درصدی-ترانزیت-ریلی-از-مرز-سرخس
بستن   چاپ