پیام خراسان - اهتمام مدیریت برق حاجی آباد به توسعه برق در روستاها
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع برق استان هرمزگان : تصور کنید که شبها در دل تاریکی، چراغهای کوچک در روستای سرگلان روشن میشود و چهرههای خندان خانوادهها را در نور ملایم خود غرق میکند. صدای خنده کودکان در فضای خانهها طنینانداز میشود و امید به فردایی روشنتر در دل بزرگترها زنده میشود.
برق، نه تنها نوری به خانهها میآورد، بلکه زندگی را متحول میکند؛ تحولی که میتواند بر روی آموزش فرزندان، ارتباطات و حتی کسب و کارهای کوچک تأثیرگذار باشد.
این دستاورد، نشاندهنده عزم و ارادهی مسئولان شرکت توزیع برق هرمزگان و همت اهالی است که برای دستیابی به زندگی بهتر تلاش کردهاند. حالا سرگلان دیگر فقط یک نام نیست؛ بلکه نمادی از امید و پیشرفت است. با این نعمت تازه، روستاییان میتوانند به آرزوهای خود نزدیکتر شوند و با شور و شوق بیشتری به آینده بنگرند.
بیشک، ورود برق به سرگلان حاجیآباد، نقطه عطفی در تاریخ این روستا خواهد بود؛ نقطهای که یادآور تلاشهای جمعی و همدلی مردم برای ساختن آیندهای روشنتر است. اکنون زمان آن است که با هم، در کنار یکدیگر، دست به دست هم دهیم و این نور را در دل زندگیمان حفظ کنیم.
این روستا در جوار معادن بزرگی چون معدن سنگ آهن تنگ زاغ قرار دارد و با بهره مندی از نعمت برق به کانون کار و تلا شو تولید تبدیل خواهد شد.
مهندس محسن عطایی زاده بندری مدیر برق شهرستان حاجی آباد هرمزگان در آیین بهره برداری از طرح های تامین و توزیع برق دراین شهرستان که با حضور فرماندار شهرستان و مسوولان محلی برگزار شد با گرامیداشت دهه فجر و چهل و ششمین سال پیروزی انقلاب اظهار داشت : تامین برق از محل عوارض برق روستایی دستاورد های بزرگی در این شهرستان رقم زده است.
عطایی زاده با بیان مشخصات این طرح برق رسانی اضافه کرد : طرح برق رسانی به روستای سرگلان با بهره گیری از یک دستگاه ترانس 50 کیلوولت آمپر و 200 متر شبکه 20 کیلوولت هوایی و 200 متر شبکه فشار ضعیف هوایی اجرا شده است و حدود یک یک میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه داشته است ، توانیر برق رسانی به روستاهای بالای پنج خانوار را به عنوان یک دستورالعمل به شهرستان ها ابلاغ کرده و هر چند اجرای این طرح ها توجیه اقتصادی ندارد اما به عنوان یک رسالت سازمانی و خدمات رسانی به مناطق محروم دنبال می شود.
مدیر برق شهرستان حاجی آباد با بیان مشخصات سایر طرح های برق رسانی دراین شهرستان بهره برداری از افزون بر 386 میلیارد ریال طرح تامین برق و انرژی به مناسبت دهه فجر را هدیه ای به مردم برای توسعه خدمات بیشتر دانست.
مهندس عطایی زاده با بیان اینکه با افتتاح طرح های اصلاح و توسعه شبکه برق در این شهرستان شاخص های نوینی در توسعه خدمات و تامین برق پایدار مشترکان و شهروندان به ثبت می رسد افزود: بهره برداری از 4831 متر شبکه فشار ضعیف هوایی با اعتباری معادل 60 میلیارد و 629 میلیون ریال ، 2560 متر شبکه فشار متوسط هوایی و افتتاح 4 دستگاه پست هوایی از جمله طرح های دهه فجر امسال است.
مدیر برق شهرستان حاجی آباد در ادامه اضافه کرد: برق شهرستان حاجی آباد با افتتاح 220 دستگاه شبکه روشنایی معابر در محلات و اجرای 20 هزار و 307 متر طرح تعویض سیم های مسی با کابل خود نگهدار با اعتباری معادل 182 میلیارد و 763 میلیون ریال فصل جدیدی از توسعه خدمات در این شهرستان آغاز کرد.
عطایی زاده ، هوشمند سازی لوازم اندازه گیری مشترکین برق در این شهرستان را یکی از اولویت ها دانست و ادامه داد : طرح هوشمند سازی تجهیزات مصرفی 436 مشترک برق و جمع آوری 97 دستگاه تجهیزات و لوازم اندازه گیری معیوب از دیگر طرح های دهه فجر امسال است. این طرح ها با اعتباری افزون بر 386 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
علی خرم نسب فرماندار شهرستان حاجی آباد نیز با گرامیداشت دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی از خدمات برق این شهرستان تقدیر کرد و ثبت شاخص های جدید در توسعه برق رسانی روستایی را از جمله خدمات ماندگار و شایسته تقدیر دانست و بر لزوم شتاب بخشی به اجرای طرح های زیر ساختی و توسعه تاکید کرد.
انتهای پیام
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/821786/برق-به-روستاهای-شهرستان-حاجی-آباد-آمد-،-حتی-روستای-سرگلان-با-هفت-خانوار-جمعیت