پیام خراسان
تجهیز 6میلیارد ریالی مدارس ارسک به همت قرارگاه شهید صدرزاده
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 14:45:07
پیام خراسان - مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی گفت: با همکاری قرارگاه جهادی شهید صدرزاده بخش ارسک 6 میلیارد ریال تجهیزات برای مدارس شهر ارسک تهیه شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند مهدی هنری امروز در مراسم آیین تحویل تجهیزات مدارس شهر ارسک در شهرستان بشرویه اظهار کرد: قرارگاه‌های جهادی از سال گذشته در کشور شروع به فعالیت کرده و در هر شهرستان یک قرارگاه جهادی منطقه‌ای و در هر بخش یک قرارگاه جهادی محلی فعال خواهد شد.
وی با بیان اینکه قرارگاه جهادی ماموریت‌های جهادی را اجرا می‌کند، افزود: قرارگاه جهادی امام رضا (ع) یکی از اولین قرارگاه‌های جهادی بود که در خراسان‌جنوبی و در شهرستان بشرویه تشکیل و آغاز به فعالیت کرد.
مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: قرارگاه جهادی صدرزاده در بخش ارسک نیز از دیگر قرارگاه‌های جهادی فعال در شهرستان بشرویه است.
هنری عنوان کرد: تجهیز قرارگاه‌ها متناسب با فعالیت‌های قرارگاه انجام می‌شود و برخی تجهیزات ملی است. ابتدا تجهیز قرارگاه شهرستانی و بعد تجهیز قرارگاه محلی در برنامه قرار دارد.
مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی از واگذاری تجهیزات به قرارگاه‌های جهادی استان خبر داد و گفت: تاکنون 62 میلیارد ریال تجهیزات به قرارگاه‌های جهادی استان واگذار شده که قرارگاه جهادی صدرزاده یکی از این قرارگاه‌ها بود.
هنری افزود: با توجه اهمیت موضوع رسانه به 4 قرارگاه تجهیزات رسانه‌ای تحویل شده که در بحث تولیدات رسانه‌ای و اهمیت جهاد تبیین در این راستا فعالیت داشته باشند.
وی با بیان اینکه ارزش ریالی تجهیزات مدارس شهر ارسک 6 میلیارد ریال است، گفت: در کنار قرارگاه جهادی بحث موکب جهادی هر قرارگاه مطرح است که در مناسبت‌ها بحران‌ها و ایام اربعین در کنار هم فعالیت داشته باشند.
مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: ترکیب قرارگاه و موکب جهادی باعث افزایش عملکرد و خدمات بهتر به مردم می‌شود قطعاً در مواقع بحران قرارگاه‌های جهادی اولین گروه‌هایی خواهند بود که در مناطق بحران حضور پیدا می‌کنند.
هنری به کمک مردم خراسان جنوبی با محوریت گروههای جهادی به جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: در این خصوص 140 میلیارد ریال کمک‌های مردمی برای جبهه مقاومت جمع آوری و در مرحله اول به لبنان ارسال شده است.
هنری خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی با توجه به جمعیتی که دارد در بحث کمک به جبهه مقاومت رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه کمک‌های مردمی برای جبهه مقاومت ادامه دارد، گفت: مرحله بعدی ارسال کمک‌ها به لبنان و استقرار نماینده خراسان جنوبی در این منطقه در آینده نزدیک انجام می‌شود و خدمات ارائه شده به اطلاع مردم خواهد رسید.
حجت الاسلام مصطفایی مسئول گروه جهادی شهید صدرزاده نیز در این مراسم به انجام فعالیت‌های جهادی در حوزه های مختلف اشاره و اظهار کرد: در حوزه عمرانی از ابتدای سال 4 مدرسه و دو بلوار سطح شهر رنگ آمیزی شده است.
وی به فعالیت های علمی اشاره کرد و افزود: 8 کلاس تقویتی برای دانش آموزان در حال برگزاری است.
مسئول گروه جهادی شهید صدرزاده گفت: در راستای کمک به جبهه مقاومت طی برگزاری پویشی تعداد 45 راس گوسفند برای کمک به جبهه مقاومت جمع آوری شد.
مصطفایی گفت: طی دهه فاطمیه نیز همزمان برای کمک به مراسم دهه فاطمیه و جبهه مقاومت مبلغ 430 میلیون تومان کمک جمع آوری شده است.
وی اظهار کرد: در حوزه ورزشی پیش بینی جام رمضان و راه اندازی خانه تنیس و فعالیت 60 نفر از دیگر اقدامات بوده است.
مسئول گروه جهادی شهید صدرزاده بیان کرد: در حوزه فرهنگی مذهبی، راه اندازی موکبهای فرهنگی مذهبی و برگزاری اعتکاف دانش آموزی از جمله برنامه های قرارگاه جهادی شهید صدرزاده بوده است.
وی از تشکیل پویش و جمع آوری کمک برای تجهیز مدارس ارسک با همکاری قرارگاه جهادی خبر داد و گفت: در این خصوص 6 میلیارد ریال کمک جمع آوری و نسبت به تجهیز مدارس اقدام شد.
انتهای پیام/254

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/821792/تجهیز-6میلیارد-ریالی-مدارس-ارسک-به-همت-قرارگاه-شهید-صدرزاده
بستن   چاپ