پیام خراسان
قاضی فدرال ترمز ترامپ را کشید؛ توقف پاکسازی سازمان توسعه جهانی آمریکا
شنبه 20 بهمن 1403 - 16:21:10
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، قاضی دادگاهی در واشنگتن‌ با صدور حکمی، سازمان توسعه جهانی آمریکا که این روزها در کانون حملات دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور قرار گرفته را به طور موقت از بازخرید کارکنانش منع کرد.
این حکم در واکنش به شکایاتی صادر شده است که دو اتحادیه کارگری به نمایندگی از کارکنان فدرال ثبت کرده‌اند.
کارل نیکولز، قاضی دادگاه منطقه‌ای واشنگتن این حکم موقت را صادر کرده است. براساس این حکم، سازمان مذکور تا پیش از پایان روز کاری 14 فوریه، مجاز به بازخرید یا تخلیه آنها از کشور محل خدمتشان نیست. حکم مذکور حدود 500 کارمندی که پیش‌تر به مرخصی اجباری فرستاده شده بودند را نیز ابقا کرد.
در حکم مذکور مقرر شده است که درخواست توقف طولانی‌تر روند بازخرید در جریان جلسه دادرسی روز چهارشنبه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
ضرب‌الاجل دولت ترامپ به بیش از 2 میلیون کارمند فدرال برای موافقت با پیشنهاد بازخرید صبح دیروز(جمعه) به اتمام رسید. همزمان با موافقت بیش از 40 هزار نفر با پیشنهاد مذکور، نگرانی‌ها نسبت به اخراج دسته‌جمعی کارمندان فدرال افزایش یافته است.
مطابق این پیشنهاد، کارمندان می‌توانند مشاغل خود را ترک کرده و همچنان تا پایان سپتامبر حقوق دریافت کنند. ترامپ امروز درباره سازمان توسعه جهانی آمریکا در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» نوشت: فساد (در این سازمان) به حدی است که به ندرت نظیر آن دیده شده است. درش را تخته کنید!
اتحادیه‌ها و چندین دادستان کل در آمریکا پیشنهاد بازخرید کارمندان را غیرقابل ضمانت خوانده‌اند. این پیشنهاد از طریق ایمیل به کارمندان، به غیر از برخی کارکنان همچون پرسنل نظامی و نیروهای مرزبانی آمریکا، ارسال شده است. البته سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) نیز مشمول این ضرب‌الاجل است.
کد خبر 6372410

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/823603/قاضی-فدرال-ترمز-ترامپ-را-کشید؛-توقف-پاکسازی-سازمان-توسعه-جهانی-آمریکا
بستن   چاپ