پیام خراسان
رهایی 78 زندانی در خراسان جنوبی به مناسبت دهه فجر
سه شنبه 23 بهمن 1403 - 19:35:58
پیام خراسان - فارس / رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: قرار بود که به مناسبت 46 سالگی انقلاب اسلامی 46 زندانی مالی و غیرمالی در استان آزاد شوند که در نهایت این تعداد به 78 نفر رسید که بیشترین آن‌ها مربوط به بدهکاری مالی بودند.
محمدجعفر عبدالهی، رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی در حاشیه برپایی میزخدمت قضایی اعلام کرد: قرار بود که به مناسبت 46 سالگی انقلاب اسلامی 46 زندانی مالی و غیرمالی در استان آزاد شوند که در نهایت این تعداد به 78 نفر رسید که بیشترین آن‌ها مربوط به بدهکاری مالی بودند.

وی عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون 123 زندانی مالی با 170 میلیارد تومان آزاد شدند که در این مورد خود شکات 52 میلیارد تومان از طلبشان را بخشیدند و مابقی آن آورده زندانیان و ستاد دیه استان بوده است.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی افزود: یک هزار و 257 خانواده تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان استان داریم و 6 هزار و 24 بسته معیشتی به ارزش چهار میلیارد تومان بین خانواده‌ها توزیع کردیم.
عبدالهی با اشاره به ایجاد اشتغال برای زندانیان، عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون 34 میلیارد تومان دستمزد به زندانیان شاغل در زندن پرداخت شده است.
وی ادامه داد: همکاران ما در استان با استفاده از جایگزین‌های حبس توانستند به میزان 5 میلیارد و 700 میلیون تومان محرومیت زدایی با هزینه‌کرد در بخش‌های مختلف بهداشت، درمان، شهرداری و بهزیستی انجام دهند.
عبدالهی عنوان کرد: در 798 نقطه در استان طرح جهادی برگزار شده و خدمات دستگاه قضا از جمله؛ مشاوره، دریافت شکوایه، دادخواست سامانه ثنا و ارسال لایحه به صورت رایگان انجام می‌شود، همچنین در این اردو‌ها شرایط برقراری هزار و 697 مورد ارتباط تصویری بین خانواده زندانیان و زندانیان فراهم شد.
گفتنی است: میزخدمت قضایی دهه فجر همزمان به صورت ویدئو کنفرانس با تمامی زندان‌های استان نیز برگزار شده است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/825677/رهایی-78-زندانی-در-خراسان-جنوبی-به-مناسبت-دهه-فجر
بستن   چاپ