پیام خراسان
جشنواره فیلم فجر؛ باعث رونق سینمای مشهد شده است
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 00:53:41
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، اختتامیه بیست‌ودومین جشنواره فیلم فجر مشهد با حضور «بهروز شعیبی» مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی، «حسین مسگرانی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و سایر مسئولان و اهالی فرهنگ و هنر استان در هتل نوین‌پلاس برگزار شد.
در این برنامه؛ مسگرانی در تشریح رویداد هنری بیست‌و‌دومین جشنواره فیلم فجر مشهد اظهار داشت: امسال حدود 32 هزار نفر به تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم فجر مشهد نشستند که نسبت به دوره گذشته؛ 2.5 برابر رشد داشته، به همین خاطر این آمار، امیدوار کننده‌ است.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این رویدادها در استان‌های مختلف کشور به هنرمندان استانی یک فرصت یا تریبون برای بیان نظراتشان می‌دهد، در ادامه یادآور شد: جشنواره فیلم فجر مشهد رویدادی است که باعث رونق سینما و فیلم‌سازی در مشهد می‌شود و این صنعت هنری رونق بیشتری گرفته است.

پیام خراسان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پایان صحبت خود تأکید کرد: 32 فیلم در جشنواره بیست‌ودوم فیلم فجر مشهد در 10 سینما به نمایش گذاشته شد و به غیر از چند فیلم تمامی فیلم‌های جشنواره فجر تهران در مشهد نیز به نمایش درآمد به طوری که پس از تهران بیشترین تعداد نمایش فیلم‌ها در مشهد بوده است.

پیام خراسان

در این مراسم؛ ضمن تجلیل از هنرمندان و پیشکسوتان سینمای خراسان رضوی؛ از جواد افشار کارگردان فیلم سینمایی «صیاد» تقدیر شد و در ادامه با اهدای هدایایی از خانواده سپهبد «علی صیادشیرازی» تجلیل بعمل آمد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط برگزاری آیین تجلیل از فرهیختگان عرصه سینمای استان

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/825768/جشنواره-فیلم-فجر؛-باعث-رونق-سینمای-مشهد-شده-است
بستن   چاپ