پیام خراسان
کاهش 30 درصدی تولیدات معادن شهرستان بردسکن
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 23:31:30
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، حسین هاشمی اظهار کرد: در سال 98 در مراسمی کلنگ ایجاد یک نیروگاه 32 مگاواتی در بردسکن به زمین زده شد ولی در طول این مدت هیچ اقدامی برای ساخت آن علیرغم پیگیری‌ها صورت نگرفته است.
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت بردسکن بیان کرد: براساس پیش بینی‌های صورت گرفته و ناترازی های موجود برق، گاز و آب در سال 1398 بود که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت وقت که قبل از آن استاندار خراسان رضوی بودند، به زمین زده شد ولی از همان زمان فقط مکاتبات صورت گرفته است و وزارت نیرو و یا ایمیدرو در بحث اختصاص اعتبار و یا صدور مجوز ساخت اقدامی صورت نگرفته است.
وی با اعلام اینکه در این چند سال حوزه معادن و صنعت شهرستان متضرر شده است، افزود: درحال حاضر نسبت به سال قبل بیش از 30 درصد کاهش تولیدات معادن شهرستان را با داشتن 5 هزار نفر نیرو شاهد هستیم.
هاشمی با اعلام اینکه معادن بردسکن از لحاظ ذخیره معدنی مناسب و تلاش‌های افراد سرمایه گذار ادامه دارد، گفت: 56 معدن بردسکن در حوزه استخراج و بهره برداری فعالیت دارند و اغلب این معادن در تولید مس، شمش طلا، سنگ آهن و دیگر معادن در منطقه فعال هستند، که می‌طلبد همراهی لازم با متولیان معادن در شهرستان به عمل آید تا بیش از این افراد سرمایه گذار در معادن که نقش اساسی را در اقتصاد شهرستان دارند، ضرر نداشته و دلگرم‌تر حضور داشته باشند.
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت بردسکن از پیگیری‌های ایجاد پنل‌های خورشیدی در معادن خبر داد و اظهار کرد: مدیریت برق اعلام داشته است معادن باید 20 درصد برق مورد نیاز خود را تولید کنند.
کد خبر 6377372

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/826365/کاهش-30-درصدی-تولیدات-معادن-شهرستان-بردسکن
بستن   چاپ