پیام خراسان
استخراج بیش از یک میلیون تن بنتونیت در خراسان جنوبی
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 15:45:48
پیام خراسان - به گزارش می‌متالز، معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: در خراسان جنوبی 143 معدن بنتونیت وجود دارد که 66 معدن در سرایان، 23 معدن در فردوس، 18 معدن در قاین، 13 معدن در طبس، 9 معدن در بیرجند، 6 معدن در خوسف، 4 معدن در سربیشه، 3 معدن در بشرویه، و 1 معدن در شهرستان درمیان واقع است.
بهنام‌فرد افزود: ذخیره قطعی این معادن 55 میلیون و 856 هزار و 225 تن و میزان استخراج اسمی سالیانه آنها 2 میلیون و 29 هزار و 612 تن است.
وی گفت: میزان اشتغال‌زایی این معادن در مجموع 624 نفر است و سرمایه گذاری انجام شده بر روی آنها هزار و 292 میلیارد ریال است.
معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان افزود: معدن بنتونیت دوست‌آباد در شهرستان سرایان با 167 هزار و 255 تن، معدن دهانه گرگ در سرایان با 620 هزار و 50 تن، معدن چاه کم در طبس با 52 هزار تن و معدن چاه گریک در شهرستان فردوس با 44 هزار و 448 تن بیشترین میزان استخراج بنتونیت از معادن استان را داشته‌اند.
بهنام‌فرد گفت: عمده بنتونیت تولیدی معادن استان در صنایع گندله‌سازی آهن، حفاری نفت و گاز، و در صنایع شیمیایی، کشاورزی و دامپروری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما خراسان جنوبی

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/826682/استخراج-بیش-از-یک-میلیون-تن-بنتونیت-در-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ