پیام خراسان
خبر خوش از افتتح 4 ایستگاه جدید مترو تهران
شنبه 27 بهمن 1403 - 07:56:45
پیام خراسان - به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نعمت ا... فرزانپور، در مورد آخرین وضعیت بهره‌برداری از ایستگاه‌های باقی مانده خطوط 6 و 7 مترو گفت: در خط 6 مترو،‌ سه ایستگاه تا 15 اردیبهشت ماه سال آینده با نصب تجهیزات کامل شده و در اختیار مردم قرار خواهیم داد که بر این اساس ایستگاه‌های نجات اللهی، سرباز و میدان خراسان مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت؛ البته ایستگاه میدان خراسان زودتر از 2 ایستگاه دیگر کامل خواهد شد.
وی با بیان اینکه ایستگاه‌های استاد نجات اللهی و خراسان درصد پیشرفت عملیات اجرایی بیشتری دارند و بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تا پایان سال جاری عملیات ساختمانی آنها به پایان می رسد، گفت: با تلاش دست اندرکاران امر در نظر داریم تا با اضافه کردن تیم‌های کاری، سرعت پیشرفت عملیات اجرایی پروژه احداث ایستگاه متروی سرباز را افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت متروی تهران در مورد کارهای باقی مانده خط 7 مترو با تأکید بر اینکه در خط 7 مترو اولویت کاری مان تکمیل 1.5 کیلومتر پایانی خط ( از ایستگاه بسیج تا انتهای خط ) و راه‌اندازی ایستگاه ورزشگاه تختی به عنوان بزرگترین ایستگاه این خط است، افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، مقرر شد تا نیمه اردیبهشت ماه سال آینده این ایستگاه به همراه 1.5 کیلومتر مسیر پایانی خط تحویل داده شود. در واقع قصد داریم تا 15 اردیبهشت ماه سال 1404، 4 ایستگاه مترو در خطوط 6 و7 مترو و 1.5 کیلومتر مسیر باقی مانده از خط 7 را تحویل مردم تهران دهیم؛ البته در خط 7 مترو، یک ایستگاه تبادلی با خط 4 در تقاطع خیابان‌های نواب و آزادی (ایستگاه توحید) باقی می‌ماند که در حال تکمیل آن هستیم.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/827260/خبر-خوش-از-افتتح-4-ایستگاه-جدید-مترو-تهران
بستن   چاپ