پیام خراسان
ماجرای چاقو‌کشی در مسابقات کشتی چه بود؟/ دعوا بر سر چلنج!
شنبه 27 بهمن 1403 - 13:54:09
پیام خراسان - در جریان رقابت های کشتی آزاد نوجوانان کشور در سالن شهید بهشتی مشهد، عده ای از افراد حاضر در سالن با چاقو به رئیس هیئت کشتی مازندران حمله ور شدند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، در جریان رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان کشور که در سالن شهید بهشتی مشهد برگزار شد، در یکی از مبارزه ها میان کشتی گیران خراسان و مازندران،مختاری دبیر هیئت کشتی خراسان رضوی که در کنار تشک حضور داشت، در جریان کشتی دخالت کرده و بارها خواستار چلنج از سوی مربیان کشتی گیر خراسانی می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پس از این اتفاق، امید شایگان، رئیس هیئت کشتی مازندران که در جایگاه تماشاگران حضور داشته است، نسبت به این اقدام دبیر هیئت کشتی خراسان رضوی معترض می‌شود. شایگان سپس به کنار تشک می آید و به دبیر هیئت کشتی خراسان رضوی گوشزد می‌کند که چلنج در جریان مبارزه جزو وظایف مربیان است و او به عنوان دبیر هیئت کشتی نباید در این موضوعات دخالت داشته باشد.
صحبت های شایگان با واکنش دبیر هیئت کشتی خراسان رضوی روبرو می‌شود و این اتفاق سبب برخورد فیزیکی میان آن‌ها نیز می‌شود. در ادامه جوسالن متشنج شده و مسابقات برای دقایقی قطع می‌شود که افراد حاضر در سالن وارد ماجرا می‌شوند و مشاجره خاتمه پیدا می‌کند اما این پایان ماجرا نبود و ساعتی پس از این اتفاق،حدود 10 تا 12 نفر در راهروی سالن به سمت شایگان حمله ور می‌شوند و او را زیر مشت و لگد می‌گیرند.
در همین حین نیز یکی از این افراد که چاقو به همراه داشت به سر رئیس هیئت کشتی مازندران ضربه می زند و او را نقش بر زمین می‌کند و همگی از سالن مسابقات فرار می‌کنند. در شرایطی که آمبولانس نیز در سالن مسابقات حضور نداشته است، امید شایگان بلافاصله با وسیله نقلیه شخصی به بیمارستان فارابی مشهد منتقل می‌شود و از ناحیه سر بر اثر اصابت ضربه چاقو4 بخیه می‌خورد.
تاج‌فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی نیز در جمع خبرنگاران اظهارداشت:در جریان یکی از مبارزات روز نخست رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان، رئیس هیئت کشتی مازندران به حضور دبیر هیئت کشتی خراسان رضوی اعتراض می‌کند و درگیری بوجود می‌آید اما با پادرمیانی عوامل، هر دو به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند.
وی افزود:دقایقی بعد، زمان خروج در راهروی سالن، افرادی به نشانه اعتراض به رئیس کشتی مازندران حمله می‌کنند و با یک شی به سر او می‌زنند که بر اثر این حادثه رئیس هیئت کشتی مازندران به بیمارستان منتقل شده و سرش بخیه خورده است. ت
تاج فیروز خاطرنشان کرد:پس از این اتفاق، جلسه ای فوری در محل تربیت بدنی مشهد با حضور دبیر فدراسیون کشتی برگزار و تصمیم گرفته شد از ورود دبیر هیئت کشتی خراسان رضوی به سالن مسابقات جلوگیری شود تا این موضوع از طریق مراجع قضایی پیگیری شود اما در حال حاضر طرفین با هم صلح کردند و هیچ شکایتی از یکدیگر ندارند.
متاسفانه بروزاتفاقات تلخ و ناخوشایند در جریان رقابت‌های کشتی در برخی مسابقات در استان‌های مختلف افزایش داشته و انتظار می رود برخورد قاطعی با مسببان این حادثه صورت گیرد.
گفتنی است؛رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی کشور گرامیداشت دهه مبارک فجر و یادبود خیر و کارآفرین نیکوکار حاج طاهرعلی حسن زاده، روزهای 25 و 26 بهمن ماه در مشهد برگزار شد و در رده بندی تیمی به ترتیب تیم‌های تهران با 161 امتیاز، خراسان رضوی 137 امتیاز، مازندران 104 امتیاز، توابع تهران 89 امتیاز و همدان 75 امتیاز مقام های اول تا پنجم را کسب کردند.
انتهای پیام/282/.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/827533/ماجرای-چاقو‌کشی-در-مسابقات-کشتی-چه-بود؟--دعوا-بر-سر-چلنج!
بستن   چاپ