پیام خراسان
یک ایرانی بار دیگر رییس اینلاین هاکی آسیا شد
شنبه 27 بهمن 1403 - 16:21:11
پیام خراسان - به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رامین عتیقه‌چی، بار دیگر از طرف فدراسیون جهانی اسکیت به عنوان رییس اینلاین هاکی آسیا و عضو کمیسیون فنی فدراسیون جهانی این رشته منصوب شد.
عتیقه‌چی در سال 2010 به عضویت کمیته فنی داوران فدراسیون جهانی اسکیت درآمد. وی در سال 2016 به عنوان عضو کمیسیون فنی فدراسیون جهانی اسکیت در رشته اینلاین هاکی انتخاب شد و از سال 2022 تاکنون هم ریاست اینلاین هاکی آسیا را بر عهده دارد.
در متن نامه انتصاب مجدد وی، که از سوی رییس فدراسیون جهانی اسکیت، ساباتینو آراکو صادر شده، آمده است:
جناب آقای رامین عتیقه‌چی.
با خوشحالی تأیید می‌کنم که انتصاب مجدد شما به عنوان رییس کمیسیون فنی اینلاین هاکی قاره‌ای فدراسیون جهانی اسکیت آسیا و همچنین عضویت شما در کمیسیون فنی بین‌المللی اینلاین هاکی تمدید شده است. انتصاب شما مطابق با اساسنامه و آیین‌نامه‌های فدراسیون جهانی اسکیت به قوت خود باقی خواهد ماند.
اطمینان دارم که شما همچنان نقش مهم و برجسته‌ای در فدراسیون جهانی اسکیت ایفا خواهید کرد؛ نقشی که نیازمند آگاهی عمیق و حرفه‌ای‌گری بی‌نظیر است. این مسئولیت، تعادلی از اشتیاق و مسئولیت‌پذیری را می‌طلبد و هیچ شکی ندارم که شما در دستیابی به نتایج قابل توجه، موفق خواهید بود. در صورت نیاز به هرگونه پشتیبانی، اطلاعات یا مساعدت، لطفاً با دبیرخانه ما در ارتباط باشید.
با بهترین آرزوها.
ساباتینو آراکو رییس فدراسیون جهانی اسکیت
انتهای پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/827666/یک-ایرانی-بار-دیگر-رییس-اینلاین-هاکی-آسیا-شد
بستن   چاپ