پیام خراسان
خودکفایی خراسان جنوبی در تولید گوشت و تخم‌مرغ
شنبه 27 بهمن 1403 - 16:29:54
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، اکبری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در خصوص وضعیت تولید گوشت سفید در خراسان جنوبی، با اشاره به اینکه هم اکنون مرغ گوشتی سویه آرین، کاپ و راس در استان تولید می‌شود، اظهار‌داشت:جهاد‌کشاورزی برنامه‌ای برای حمایت از تولیدکنندگان گوشت قرمز دارد و تامین نهاده‌های دامی و خرید دام مازاد از دامداران از طریق پشتیبانی امور دام انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه بیش از 60 درصد مازاد بر مصرف داخل استان در حال تولید است، افزود: هم اکنون دام سبک نژاد‌های بومی، بلوچی، بز کرکی و نژاد‌هایی با بهره‌وری بالا از قبیل افشاری، زندی، لاکن و دام سنگین نژاد‌های دورگ از قبیل هلشتاین و سمینتال پرورش می‌یابد.
اکبری افزود: وضعیت قیمت‌ها توسط ستاد تنظیم بازار استان بررسی می‌شود و برای کیفیت گوشت سفید و قرمز برنامه‌های ترویجی و آموزشی و تحقیقاتی در دست اقدام است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: جهاد کشاورزی به تولیدکنندگان در زمینه بازاریابی گوشت کمک می‌کند و در راستای بازاریابی زمینه‌های صادرات و در خصوص تامین زیرساخت‌ها اعم از کشتارگاه‌ها و بسته‌بندی اقدامات موثری انجام می‌شود.
وی افزود: برای حمایت از بهره برداران، تسهیلات تبصره 18 سرمایه‌ای و سرمایه در گردش برای پرورش‌دهندگان گوشت و تخم‌مرغ ارائه می‌شود.
انتهای‌پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/827731/خودکفایی-خراسان-جنوبی-در-تولید-گوشت-و-تخم‌مرغ
بستن   چاپ