پیام خراسان
خراسان‌جنوبی، استانی با فرصت‌های بسیار برای سرمایه‌گذاری است
يکشنبه 28 بهمن 1403 - 22:56:54
پیام خراسان - استاندار خراسان‌جنوبی گفت: این استان فرصت‌های فراوان برای سرمایه‌گذاری ایجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، محمد رضا هاشمی عصر امروز _یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن_ در نشست رئیس هیأت مدیره هلدینگ امید، اظهار کرد: خراسان جنوبی، استانی با فرصت‌های فراوان در حوزه معدن، گردشگری، کشاورزی و مرز است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی و ذخایر غنی زغال سنگ طبس تصریح کرد: در راستای بهره برداری از این ظرفیت، ایجاد ارزش افزوده و کمک به تأمین انرژی در کشور، نیروگاه حرارتی در حال احداث است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه موضوع فرآوری ذخایر معدنی در اولویت برنامه‌های استان قرار دارد، گفت: آمادگی خود را برای سرمایه گذاری هلدینگ امید در استان اعلام می‌کنیم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم توسعه سرمایه‌گذاری‌های هلدینگ امید در خراسان جنوبی، اقدامات ماندگاری به همراه داشته باشد.
مصطفی هاشمی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ امید افزود: این مجموعه برای سرمایه گذاری به شکل مشارکتی در خراسان جنوبی آمادگی کامل دارد.
وی با ذکر این نکته که فعالیت ما در استان‌ها بر اساس درخواست از هلدینگ امید برای سرمایه گذاری به شکل مشارکتی رقم می‌خورد، اظهار داشت: آمادگی خود را برای سرمایه گذاری 70 درصدی در حوزه معادن خراسان جنوبی با بهره‌ گیری از تسهیلات صندوق توسعه ملی اعلام می‌کنیم.
رئیس هیئت مدیره هلدینگ امید متذکر شد: برای واردات تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی از خارج کشور هم 80 درصد ارز از طریق بانک‌ها و تأمین مالی صندوق توسعه ملی انجام می‌شود.
کد خبر 840722

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/828426/خراسان‌جنوبی،-استانی-با-فرصت‌های-بسیار-برای-سرمایه‌گذاری-است
بستن   چاپ