پیام خراسان
هشدار دادستان درباره خروج منابع بانکی از خراسان شمالی
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 09:47:59
پیام خراسان - دادستان عمومی و انقلاب بجنورد، گفت: متاسفانه سپرده‌های بانکی مردم به ویژه در بانک‌های خصوصی از استان خارج می‌شود و همین موضوع انحرافاتی را در منابع و مصارف بانک‌ها ایجاد کرده است. - اخبار استانها -
سید جواد ایلالی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با انتقاد از خروج منابع مالی از استان اعلام کرد: متأسفانه سپرده‌های بانکی استان خراسان شمالی، به‌ویژه در بانک‌های خصوصی، از استان خارج می‌شود و بخشی از این منابع به جای ماندن در چرخه اقتصادی استان، در خارج از منطقه مصرف می‌شود.
این مسئله نگرانی‌های جدی برای فعالان اقتصادی به همراه داشته است.
وی افزود: یکی از مشکلات اساسی که در ستاد اقتصاد مقاومتی مورد بحث قرار گرفته و نسبت به آن هشدارهایی داده شده، عدم ماندگاری سپرده‌های مالی مردم در بانک‌های استان است. این مسئله فشار زیادی بر تولیدکنندگان خراسان شمالی وارد کرده و روند اعطای تسهیلات بانکی را با مشکل مواجه ساخته است.
دادستان بجنورد با اشاره به مشکلات ایجادشده به دلیل کمبود منابع بانکی در استان، اظهار داشت: کمبود منابع مالی پایدار در بانک‌های خراسان شمالی باعث شده مردم برای دریافت تسهیلات بانکی با صف‌های طولانی مواجه شوند. این چالش‌ها، علاوه بر آسیب به فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران را نیز از سرمایه‌گذاری در استان منصرف کرده و به خلأی جدی در زمینه تأمین منابع تبدیل شده است.
وی تأکید کرد: خروج سپرده‌های بانکی از خراسان شمالی نه‌تنها موجب اختلال در تسهیلات‌دهی بانک‌ها شده است، بلکه انحرافاتی در استفاده از منابع بانکی نیز ایجاد کرده است. لازم است که مدیران نظام بانکی استان هرچه سریع‌تر اقدامات لازم را برای اصلاح وضعیت منابع و مصارف بانکی انجام دهند.
ایلالی در پایان خاطرنشان کرد: بازنگری در سیاست‌های بانکی و تقویت سیستم مالی استان، از اولویت‌های اساسی برای رونق اقتصادی خراسان شمالی است. جذب و ماندگاری سپرده‌های مردم در چرخه اقتصادی استان، می‌تواند بخشی از مشکلات سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی را برطرف کرده و زمینه توسعه پایدار در خراسان شمالی را فراهم کند.
ایرانی گفت از دستگاه‌های متولی به ویژه دستگاه‌های سیاست‌گذار در زمینه مسائل اقتصادی و بانکی می‌خواهیم این موضوع را در اولویت قرار داده و مانع خروج سپرده‌های بانکی از خراسان شمالی شوند.
انتهای پیام/311/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/828954/هشدار-دادستان-درباره-خروج-منابع-بانکی-از-خراسان-شمالی
بستن   چاپ