پیام خراسان
چتر حمایت کمیته امداد خراسان‌جنوبی بر سر دو هزار و 321 مادر آسیب‌پذیر
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 10:54:29
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا حسینی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اجرای طرح تغذیه مادران باردار و شیرده مددجو و نیازمند خراسان جنوبی با هدف بهبود تغذیه مادران باردار نیازمند و پیشگیری از تولد نوزادان با وزن کم و همچنین تقویت مادران برای دوران شیردهی اجرایی شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه این طرح با حمایت وزارت بهداشت و همکاری معاونت بهداشتی درمانی استان اجرایی شده است گفت: دو هزار و 321 نفر از زنان باردار و شیرده و مبتلا به سوء‌تغذیه، شناسایی شده‌اند که به این افراد سبدهای غذایی به صورت ماهیانه پرداخت می‌شود.
حسینی ادامه داد: امسال بیش از 5 میلیارد و 700 میلیون تومان به حساب مادران واریز شده تا نسبت به خرید غذایی اقدام کنند.
وی درباره نحوه اجرای این طرح و شناسایی افراد نیازمند نیز گفت: زنان باردار تحت حمایت و اقشار آسیب‌پذیری که دچار عارضه کم خونی و کم وزنی هستند توسط مراکز بهداشتی، درمانی شهری و روستایی و همچنین خانه‌های بهداشت شناسایی و جهت تعیین سطح نیازمندی و سایر اقدامات بهداشتی به این نهاد معرفی می‌شوند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان جنوبی یادآور شد: امیدواریم با این اقدامات بتوانیم قدمی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی برداریم.
کد خبر 6382521

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/829005/چتر-حمایت-کمیته-امداد-خراسان‌جنوبی-بر-سر-دو-هزار-و-321-مادر-آسیب‌پذیر
بستن   چاپ