پیام خراسان
بارش برف و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی ادامه دارد
سه شنبه 7 اسفند 1403 - 13:45:48
پیام خراسان - ایرنا / کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش برف که از اواخر وقت دیروز در استان آغاز شده بود تا ظهر فردا ادامه خواهد داشت.
محمد غیوری، کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: بارش برف امروز نیمه شمالی و مرکزی استان را سفیدپوش کرد و هم اکنون در بسیاری از مناطق از جمله مشهد در حال بارش است.
وی ادامه داد: با توجه به برودت هوا از امشب دمای هوا به طور قابل ملاحظه‌ای در خراسان رضوی کاهش می‌یابد به طوری که دما در کلانشهر مشهد نسبت به شب گذشته هشت درجه کمتر می شود.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: در شبانه روز گذشته، قوچان با منفی چهار سردترین و بردسکن با 14 درجه خنک‌ترین مناطق استان بوده اند و در همین مدت مشهد نوسانات دمایی یک تا 12 درجه را پشت سر گذاشته است.
غیوری اضافه کرد: دمای کنونی مشهد 2 درجه است که امروز بین منفی هفت و چهار درجه در نوسان خواهد بود.


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/829736/بارش-برف-و-کاهش-محسوس-دما-در-خراسان-رضوی-ادامه-دارد
بستن   چاپ