پیام خراسان - فارس / رئیس هیأت سوارکاری خراسان شمالی گفت: اسبهای این استان در هفته نوزدهم مسابقات کورس پاییزه گنبد کاووس موفق به کسب مقامهای برتر شدند.
محمدتقی ولیان، رئیس هیأت سوارکاری خراسان شمالی اظهار کرد: در رقابتهای هفته نوزدهم کورس پاییزه گنبد کاووس، اسبهای استان موفق به کسب عناوین برتر در چندین کورس شدند.
![]()
وی با اشاره به نتایج مسابقات گفت: در روز اول رقابتها و در کورس ترکمن کلاس 3 با مسافت 1600 متر، اسب " alt="پیام خراسان" width="100%" />
رئیس هیأت سوارکاری خراسان شمالی افزود: در روز دوم و در کورس ترکمن کلاس 4 با مسافت 2200 متر، اسب "آرتام رحیمی" به مالکیت احمد روشن ضمیر توانست مقام دوم را به دست آورد.
وی ادامه داد: در روز سوم نیز اسب "آرکام باسط" به مالکیت حامد یزدانی در کورس ترکمن کلاس 6 با مسافت 2200 متر، مقام دوم را کسب کرد.
ولیان گفت: این نتایج نشاندهنده توانمندی و آمادگی اسبهای استان در رقابتهای کورس است و موفقیتهای آنان را به مالکین و مربیان اسبها تبریک میگوییم.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/829936/درخشش-اسبهای-خراسانشمالی-در-کورس-پاییزه-گنبد