پیام خراسان
"قائم پناه" از آمادگی دولت برای بازنگری آیین نامه‌های اجرایی جهت تسهیل امور و تقویت اختیارات مدیران عامل مناطق آزاد خبر داد
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 09:32:39
پیام خراسان - محمد جعفر قائم پناه گفت: دولت وفاق ملی مصمم است با توجه به تحریم‌های ظالمانه‌ تحمیلی بر کشور، مناطق آزاد را به موتور محرکه توسعه اقتصادی کشور تبدیل کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، معاون اجرایی رئیس جمهور عصر شنبه 11 اسفند در یکصدمین جلسه شورای اداری کیش با اشاره به عدم توجه به ماده 65 قانون احکام دائمی برنامه توسعه کشور در گذشته، بر اجرای آن تاکید کرد و افزود: این قانون بواسطه واگذاری اختیارات قابل توجه به مدیران مناطق آزاد، فرصت طلایی را برای این مناطق فراهم کرده است. با مطالعه و شناسایی ظرفیت‌های این ماده قانونی می‌توانیم راهکارهای نوینی برای تسریع روندهای توسعه بیابیم.
وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت نوآوری و لزوم خودباوری و مدیریت مبتنی بر دانش روز و تجربیات جهانی، کیش را بهترین میدان اجرای این سیاست دانست و افزود: نوآوری و رویکردهای خلاقانه، شاه کلید توسعه است که می‌تواند عقب افتادگی ها را جبران کند.
قائم پناه خاطر نشان کرد: جزیره کیش گنجینه‌ای است که با مدیریت هوشمندانه می‌تواند نه تنها رقبای منطقه‌ای را پشت سر بگذارد بلکه الگویی برای توسعه بومی و درون‌زا در کل کشور باشد. رسیدن به این جایگاه مستلزم تحول در نگرش و رویکردهای مدیریتی ما است.
وی با اشاره به گشایش هتل های اکسلسیور، آریا باستان و تماشا در کیش، از آن به عنوان جلوه درخشان توانمندی های بخش خصوصی با اتکا به دانش، تجربه و سرمایه داخلی یاد و تاکید کرد: این توانمندی ها گنجینه‌ای است که باید قدر آن را بدانیم و زمینه‌های شکوفایی آن را بیش از پیش فراهم کنیم.
ویژگی‌های طبیعی جزیره کیش میراثی گرانبها برای نسل‌های آینده است
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان این که اکوسیستم منحصر به فرد کیش با تنوع زیستی شگفت‌انگیز، نیازمند توجه ویژه و مراقبت دائم است؛ افزود: با اجرای یک نظام مدیریت سبز در منابع آب،سازماندهی پسماندها، بهسازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده‌ها، کیش می‌تواند به الگویی از توسعه زیست محیطی تبدیل شود.
وی تاکید کرد: طرح های توسعه در کیش با پیوست محیط زیستی همراه شود تا آثار و پیامدهای آن و اکو سیستم منطقه به دقت بررسی و مدیریت شود.
کیش با ظرفیت منحصر به فرد خود می‌تواند پیشگام هوشمندسازی در کشور باشد
محمد جعفر قائم پناه، گام نهادن در مسیر هوشمندسازی را ضرورتی انکارناپذیر دانست و خواستار تشکیل کارگروهی با مشارکت متخصصان و صاحب نظران داخلی و خارجی در راستای تدوین برنامه جامع تبدیل کیش به جزیره هوشمند شد.
وی خاطر نشان کرد: مدیریت هوشمند ترافیک، پایش دقیق مصرف انرژی، سیستم‌های نوین مدیریت پسماند، خدمات الکترونیک، گردشگری و دیگر کاربردهای فناوری اطلاعات می‌توانند کیفیت زندگی و مدیریت را در کیش ارتقاء دهد.
تشکیل کنسرسیومی تخصصی برای بازاریابی و تبلیغات بین‌المللی کیش بامشارکت بخش خصوصی
معاون اجرایی رئیس جمهور، یکی از حلقه‌های مفقوده در توسعه گردشگری کیش را ضعف در معرفی و بازاریابی بین‌المللی عنوان کرد و افزود: این کنسرسیوم با بهره‌گیری از متخصصان بازاریابی دیجیتالی و شناخت دقیق بازارهای هدف، می‌تواند کیش را به عنوان مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی، همسایگان و دیگر نقاط جهان معرفی کند. سازمان منطقه آزاد می‌تواند با ارائه مشوق‌های ویژه زمینه مشارکت بخش خصوصی در این طرح را فراهم سازد.
مستندسازی تجربیات موفق و اشتراک گذاری دانش و دستاوردهای کیش
محمد جعفر قائم پناه با بیان این که کیش می تواند مکان مناسبی برای اجرای آزمایشی سیاست‌های نوین توسعه‌ای در کشور باشد؛ افزود: تجربیات موفق در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری، گردشگری، حمل و نقل، انرژی و محیط زیست می‌تواند پس از اجرا و ارزیابی در کیش به سایر نقاط کشور تسری یابد.
وی ادامه داد: نوآوری در خدمات، چابکی در تصمیم گیری ها، بهره‌وری مبتنی بر عملکرد و مدیریت هوشمند منابع همگی الگوهایی هستند که می‌تواند از کیش به سرزمین اصلی منتقل شود. پیشنهاد می‌کنم سیستمی برای مستندسازی تجربیات موفق و اشتراک گذاری دانش طراحی شود تا دستاوردهای کیش در دسترس سایر مناطق کشور نیز قرار گیرد.
قدردانی از تلاش های محمد کبیری در توسعه منطقه استراتژیک کیش
معاون اجرایی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به نمایندگی از سوی رئیس جمهور از تلاش‌ها و زحمات محمد کبیری که برای توسعه این منطقه استراتژیک تلاش می کنند؛ قدردانی می کنم. اعتقاد راسخ دارم که کیش با ظرفیت‌های بی‌نظیر خود می‌تواند پیشگام توسعه پایدار و هوشمند در کشور باشد.
وی ادامه داد: این مسیر بی‌تردید با چالش‌هایی همراه است اما با اراده، همت و نگاه نوآورانه همه اعضای شورای اداری و بخش خصوصی کیش دست یافتنی است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/829958/"قائم-پناه"-از-آمادگی-دولت-برای-بازنگری-آیین-نامه‌های-اجرایی-جهت-تسهیل-امور-و-تقویت-اختیارات-مدیران-عامل-مناطق-آزاد-خبر-داد
بستن   چاپ