پیام خراسان
بارش‌های پراکنده باران در خراسان رضوی ادامه دارد
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 12:05:54
پیام خراسان - ایرنا / کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: سامانه بارشی که از اوایل هفته جاری استان را فرا گرفته بود تا اواخر وقت فردا چهارشنبه به صورت پراکنده فعال خواهد بود.
محمد غیوری، کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی با بیان این که روز گذشته نیمه شمالی و مرکزی خراسان رضوی بارانی بود، اظهار کرد: بارش‌های پراکنده باران عصر امروز و فردا در استان با احتمال وقوع آبگرفتگی و بارش تگرگ در مناطق مستعد ادامه خواهد داشت.
وی با بیان این که به تدریج با خروج این سامانه از شدت بارش‌ها در خراسان رضوی کاسته می شود، اضافه کرد: همچنین ماندگاری هوای خنک و تشکیل مه صبحگاهی در مناطق کوهستانی نیز از دیگر پدیده های جوی استان در روزهای پایانی هفته جاری خواهد بود.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: از روز پنجشنبه هفته جاری با خروج کامل سامانه بارشی، روند تدریجی افزایش دما در استان آغاز و وضعیت جوی خراسان رضوی پایدار می شود.
غیوری افزود: در شبانه‌روز گذشته، «ریوش» با چهار درجه سردترین و «بردسکن» با 21 درجه گرمترین مناطق خراسان رضوی بوده اند و در همین مدت نوسانات دمایی 9 تا 10 درجه در کلانشهر مشهد به ثبت رسیده است.
وی اضافه کرد: دمای کنونی مشهد 10 درجه است که امروز بین هشت تا 13 درجه در نوسان خواهد بود.
بازار

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/830770/بارش‌های-پراکنده-باران-در-خراسان-رضوی-ادامه-دارد
بستن   چاپ