پیام خراسان - ایرنا / کارشناس پیشبینی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی گفت: شبانه روز گذشته 27 میلیمتر باران در ایستگاه روستای «حصارشیرعلی» شهرستان بجنورد ثبت که بیشترین میزان بارش در استان گزارش شد.
هادی شیرازی، کارشناس پیشبینی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی اظهار کرد: روز گذشته رگبار باران و رعد و برق بیشتر مناطق استان بویژه در جنوب شرق و مرکز استان گزارش و در برخی مناطق منجر به جاری شدن سیل شد.
بازار
![]()
وی افزود: میزان بارندگی شبانه روز گذشته در بجنورد مرکز استان 13 میلیمتر ثبت شده است.
شیرازی گفت: امروز جو ناپایدار در بیشتر مناطق استان همراه با رگبار باران و رعد و برق برای مناطق مختلف از جمله شهرستان های بام و صفی آباد، اسفراین، فاروج، شیروان پیش بینی شده است.
وی اظهار کرد: سامانه بارشی امروز بعد از ظهر از استان خارج می شود و برای امشب آسمان صاف و در مناطق سردسیر مه رقیق پیش بینی شده است.
افزایش دمای هوا تا اوایل هفته آتی
کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: دمای هوا تا اوایل هفته آتی برای مناطق مختلف استان افزایشی است و بر این اساس مردم استان افزایش چهار تا 6 درجه ای افزایش دما را تجربه می کنند.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و 44 درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/830993/ثبت-27-میلیمتر-باران-در-روستای-«حصارشیرعلی»-بجنورد