پیام خراسان
پروازهای نوروزی در خراسان جنوبی رکورد زد
چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 17:00:18
پیام خراسان - مهر / مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان جنوبی از افزایش پروازهای نوروزی در فرودگاه بیرجند خبر داد.
عظیم طهماسبی، مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان جنوبی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته، یکی از مشکلات مسافران ورودی و خروجی به استان خراسان جنوبی در ایام نوروز، ابطال پروازهای برنامه‌ای فرودگاه بیرجند بود.
وی ادامه داد: خوشبختانه امسال با تلاش‌های صورت گرفته توسط استاندار و اعضای کارگروه توسعه پروازهای استان، ابطال پروازها به حداقل رسیده و هیچ مشکلی در جا به جایی مسافران هوایی استان نخواهیم داشت.
وی افزود: برنامه نوروزی پروازها از 25 اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
به گفته وی در حال حاضر 38 پرواز رفت و برگشت به مقصد تهران و 8 پرواز رفت و برگشت به مقصد مشهد توسط ایرلاین‌های فعال در استان در سیستم فروش باز شده است.
مدیرکل فرودگاه‌های استان خاطرنشان کرد: از بازه 6 فروردین، عملاً برنامه زمستانی پروازها به اتمام رسیده و وارد برنامه تابستانی پروازها خواهیم شد.
وی ادامه داد: ایرلاین‌ها در حال برنامه‌ریزی و دریافت مجوزهای پروازی هستند و به زودی پروازهای برنامه تابستانی خود را در سیستم فروش باز خواهند کرد.
طهماسبی در پایان بیان کرد: در هفته‌های آتی، برنامه تابستانی ایرلاین‌ها نیز باز خواهد گردید و از بازه 6 فروردین، تمامی پروازها برنامه‌ریزی خواهد شد.
وی گفت: همچنین تعداد پروازهای نوروزی از 38 پرواز رفت و برگشت فراتر خواهد رفت که این تعداد پاسخ‌گوی نیاز و درخواست مسافران خواهد بود.
وی همچنین یادآور شد: فرودگاه طبس در ایام نوروز میزبان 6 پرواز رفت و برگشت در مسیر تهران-طبس و بالعکس خواهد بود که در اختیار مسافران قرار خواهد گرفت.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/831063/پروازهای-نوروزی-در-خراسان-جنوبی-رکورد-زد
بستن   چاپ