پیام خراسان
80 درصد خدمات بهزیستی توسط خیرین ارائه می‌شود
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 02:32:02
پیام خراسان -

پیام خراسان

به گزارش مهدی برجی عصر سه شنبه در همایش رونمایی از تابلوی نقاشی «دست خدا» به نفع کودکان بی سرپرست یک مؤسسه خیریه از زحمات هنرمندان و خیرین حامی بهزیستی قدردانی کرد.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: از آقای سادات طراح تابلو و هنرمندانی که در خلق تابلوی نمادین نقش داشتند، تشکر می‌کنم و همچنین خدمات آقای رضازاده به جامعه هدف بهزیستی بسیار ارزشمند است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به عملکرد بهزیستی خراسان رضوی گفت: بیش از 650 هزار نفر در استان تحت پوشش بهزیستی هستند که از این تعداد، 127 هزار نفر معلول یا تحت حمایت قرار دارند.
برجی با بیان اینکه بیش از 170 مسئولیت در حوزه‌های مختلف ارائه می‌شود، ابراز کرد: خدمات این مرکز در حوزه اعتیاد، کودکان کار و خیابان، زنان آسیب‌دیده و معلولین بر عهده سازمان بهزیستی است.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی افزود: این خدمات شامل مستمری، اشتغال، مسکن و سایر حوزه‌ها می‌شود.
وی با تاکید بر نقش حیاتی خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد در ارائه خدمات بهزیستی، تصریح کرد: 80 درصد خدمات بهزیستی توسط خیرین ارائه می‌شود.
برجی با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه هنر و اتاق فکر خیرین و هنرمندان در بهزیستی استان، از برنامه‌های جدید بهزیستی برای استفاده از هنر و مشارکت خیرین در ارائه خدمات باکیفیت‌تر به جامعه هدف خبر داد.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی افزود: این اتاق‌ها قبل از سال راه‌اندازی شده و در کارگروه‌های مختلف از جمله اشتغال، توانمندسازی، مسکن، خدمات توانبخشی و تأمین جهیزیه، با خیرین و هنرمندان همکاری خواهند داشت.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/831168/80-درصد-خدمات-بهزیستی-توسط-خیرین-ارائه-می‌شود
بستن   چاپ