پیام خراسان
حاجی‌آباد آماده استقبال از نوروز می‌شود
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 03:57:46
پیام خراسان - شهردار حاجی‌آباد گفت: با هدف اجرای طرح گسترده استقبال از بهار، برنامه‌های متنوعی در حوزه زیباسازی، نورپردازی و بهسازی شهری آغاز شده است و آماده پذیرایی از مسافران نوروزی هستیم.
محمد سنجری آبیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان جنوبی اظهار کرد: در شهر حاجی آباد طرح گسترده استقبال از بهار، برنامه‌های متنوعی در حوزه زیباسازی، نورپردازی و بهسازی شهری آغاز شد و با نصب المان‌های جدید، بهسازی معابر و فضای سبز و اجرای پروژه‌های عمرانی که همگی در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و زیبایی هرچه بیشتر شهر است آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی می‌شود.
وی افزود: دو المان شهری که پیش‌تر از شهرداری بیرجند تحویل گرفته شده بود، آماده نصب است.
شهردار حاجی‌آباد گفت: یک المان گل زعفران که به‌زودی در ورودی شهر نصب می‌شود به ارزش 50 میلیون تومان از هنرمندان قاینی تهیه شده است.
بهسازی مبادی ورودی و زیباسازی بلوارها سنجری تاکید کرد: تابلوی خوش‌آمدگویی شهر ساخته شده است و به‌زودی در ورودی از سمت قاین نصب خواهد شد و المان تمثال شهدا در حال نوسازی است و در ورودی شهر از سمت قاین قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: تابلوهای بلوار مصلی و بلوار امام در شهرک امیرالمؤمنین (ع) رنگ‌آمیزی و به جملاتی از شهدا مزین شده که برای این کار، بیش از 300 میلیون تومان هزینه شده است.
شهردار حاجی‌آباد با اشاره به اینکه حاشیه جاده سلامت با 30 پایه چراغ تزئین شده و به‌زودی روشن خواهد شد افزود: فاز اول بهسازی بلوار ورودی از سمت قاین با طراحی منحصربه‌فرد انجام شده و هزینه آن معادل هزینه رنگ‌آمیزی 10 شهر اطراف برآورد شده است.
سنجری تاکید کرد: بهسازی میدان امامت شهرک بمرود در حال اجراست و میدان دانشجو نیز بهسازی و چمن‌کاری شده است و برای این اقدامات، بیش از یک میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
وی اضافه کرد: 80 درصد عملیات عمرانی و فضای سبز پارک ضلع شمالی فرمانداری جدید تکمیل شده و تجهیزات شهر بازی خریداری شده که پس از آسفالت محوطه نصب خواهد شد و اجرای این پروژه با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.
نهضت آسفالت و توسعه فضای سبز شهردار حاجی‌آباد ادامه داد: تاکنون 23 هزار مترمربع از معابر شهری زیرسازی و آسفالت شده که هزینه‌ای بالغ بر هفت میلیارد و 500 میلیون تومان داشته است.
سنجری تاکید کرد: در حوزه فضای سبز نیز بیش از 1000 نهال از شهرهای مجاور خریداری و در نقاط مختلف از جمله پارک ضلع شمالی و بلوار امام خمینی کاشته شده است و برای خرید نهال، 70 میلیون تومان هزینه شده است.
وی تصریح کرد: فاز نخست بهسازی بلوار امام رضا (ع) و ایستگاه سلامت با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و با اجرای این طرح‌ها، چهره شهر حاجی‌آباد در آستانه سال نو متحول شده و فضای مدرن مطلوب‌تری برای شهروندان فراهم خواهد شد.
کد خبر 847548

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/831554/حاجی‌آباد-آماده-استقبال-از-نوروز-می‌شود
بستن   چاپ