پیام خراسان
پویش نه به تصادفات و مصوبات ستاد خدمات سفر
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 14:42:09
پیام خراسان - - دستجردی سرپرست دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری خراسان جنوبی با حضور در برنامه رادیویی میز خبر صدا و سیمای استان گفت: ابتدای اسفند وزارت بهداشت پویش نه به تصادفات را به رئیس جمهور پیشنهاد داد و پیشنهاد در شورای عالی کمیسیون ایمنی راه‌های کشور بحث و در نهایت دستورات نهایی آن به استان‌ها صادر شد؛ از آنجایی که 56 تا 60 درصد تصادفات در استان ناشی از واژگونی، عدم توجه به جلو، سرعت غیر مجاز و عدم رعایت حق تقدم است پس مشخص می‌شود که در فرهنگ ترافیکی ضعف داریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او افزود: این پویش بهانه‌ایست برای آموزش به تمام خانواده‌ها، زیرا امروزه فرهنگ ترافیکی و رفتار رانندگان و سرنشینان در کاهش تصادفات بسیار موثرتر است، در همین جهت با همکاری آموزش و پرورش بحث همیار پلیس را جدی‌تر از قبل دنبال کردیم تا در هر خودرو یک همیار باشد.
دستجردی بیان کرد: امسال همانند پارسال نیز بحث توقیف سیستمی ماشین‌ها را با جدیت بیشتر دنبال خواهیم کرد به این صورت که سرعت 130 تا 150 کیلومتر یک تا سه روز توقیف در پارکینگ، 150 تا 170 کیلومتر 7 روز توقیف در پارکینگ و در صورت تکرار ماشین تا یک ماه در پارکینگ خوابانده می‌شود؛ همچنین بحث مدارس همراه سرا در همه شهرستان‌ها را راه انداختیم تا اگر مشکلی برای خانواده پیش آمد سرگردان نباشند.
بیشتر بخوانید
جان باختن 225 نفر در تصادفات خراسان جنوبی سرپرست دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: زیباسازی ورودی شهر‌ها و نوروزگاه‌ها، فعالیت‌های آموزشی با همکاری آموزش و پرورش و استقرار اکیپ‌های راهداری و پلیس در ورودی شهر‌ها را نیز داریم. 
او عنوان کرد: پارسال کاهش تصادفات و تصادفات فوتی را داشتیم به این صورت که در سال 1403 با 19 درصد کاهش نسبت به سال 1402 در صدر استان‌ها بوده و رتبه اول را کسب کردیم؛ در مورد ستاد معاینه فنی یک تیم نظارت داریم که به صورت روتین برای بررسی عملکرد مراکز اقدام می‌کنند و در نهایت مسئول اصلی رسیدگی به تخلفات این مراکز شهرداری‌ها هستند.
دستجردی تصریح کرد: محور‌های شهرستان طبس در طرح‌های نوروزی در سه سال گذشته بیشترین سهم فوتی‌های تصادفات با 23 درصد را داشته و مشکل این است که در آن محور ایستگاه و توقفگاه نداریم، زیرا زیرساخت آب و برق وجود ندارد؛ در جلسه اخیر استاندار برای محور دیهوک_کرمان که یک آب انبار در این مسیر است دستور تسریع کار را دادند، اما از آنجا که کار زیرساختی زمانبر است این موضوع به عید امسال نمی‌رسد.
سرپرست دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: همچنین تفاهمنامه‌ای با آستان قدس در مورد نواقص مجتمع‌های بین راهیِ آستان در جاده‌های بین راهی استان منعقد شد؛ همچنین در محل دیگ رستم طرحی برای احداث نمازخانه پیاده و به پذیرش تولیت آستان قدس رسیده است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/831932/پویش-نه-به-تصادفات-و-مصوبات-ستاد-خدمات-سفر
بستن   چاپ