پیام خراسان
پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران توسط مجلس
جمعه 24 اسفند 1403 - 11:18:33
پیام خراسان - دنیای اقتصاد / پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران از سوی مجلس ارائه شد.
یک نماینده مجلس تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که با توجه به تورم حداقل تا 40 درصد دستمزد افزایش پیدا کند.
رحمت الله نوروزی نماینده مجلس شورای اسلامی درباره پیشنهاد مجلس برای افزایش دستمزد کارگران در سال آینده گفت: همانطور که می‌دانید واقعیت این است که تورم بیش از 40 درصد بوده و کارگران عزیز هم در معیشت، هم در حوزه مسکن و هم درمان با مشکلاتی مواجه هستند. کارگران که قشر عظیم و زحمتکشی هستند در توسعه، سازندگی، پیشرفت و استقلال کشور نقش سازنده‌ای داشته و دارند و همیشه همراه نظام بوده و هستند. 
وی ادامه داد: ما باید براساس ماده 41 برنامه‌ریزی و مشکلات این‌ها را احصا کنیم و تورم را آنالیز کنیم و یک نسخه اساسی بپچیم و به حل مشکلات این قشر زحمت کش کمک کنیم. ما باید به فکر یک کار اساسی عملی باشیم نه شعاری و به صورت واقعی آن را دنبال کنیم واقعا شرایط سختی را در این تحریم‌های ظالمه این بندگان خدا متحمل می‌شوند اما به خاطر نظام وفادار بوده و هستند و همیشه هم همراه با نظام هستند و باید آلام این افراد را کاهش دهیم. 
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: فراکسیون کارگری و کمیسیون اجتماعی در روزهای گذشته در این خصوص جلسه برگزار کرده است پیشنهاد ما این است که حداقل تا 40 درصد حقوق این عزیزان افزایش پیدا کند. 
نوروزی در پاسخ به این سوال که اگر این پیشنهاد افزایش 40 درصدی برای دستمزد کارگران پذیرفته نشود آیا مجلس از شورای عالی کار می‌خواهد که در طول سال افزایش دستمزد داشته باشیم، گفت: ما هم همین بحث را داشتیم که تصمیم گیری را برای هفته آخر سال نگذارید. از فروردین جلساتی را برگزار کنید و بالاخره باید سالی دو الی سه بار در این خصوص به یک جمع‌بندی برسند. بررسی تورم در طول سال 1402 و 1403 نشان می‌دهد که ما چندین مرحله تورم داشته‌ایم بنابراین باید کار کارشناسی براساس آمار مرکز آمار صورت بگیرد و باید تدبیر اساسی در این زمینه اندیشیده شود. 
وی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس از شورای عالی کار درخواست کرده است که با افزایش چند باره دستمزد در طول یکسال موافقت کند، گفت: باید جلسات مشترکی را با شورای عالی کار برگزار کنیم و این موضوع را دنبال کنیم. 
این نماینده مجلس در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره حقوق کارمندان گفت: در زمان ارائه بودجه فرمایش آقای رییس جمهور این بود که ما میخواهیم مطابق با نرخ تورم افزایش حقوق داشته باشیم و نگاه آقای پزشکیان به این موضوع نگاه مثبتی است باید برای این‌ها کار اساسی شود که قدرت خرید کارمندان، بازنشستگان و کارگران را بتوانیم ترمیم کنیم.
بازار

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/832340/پیشنهاد-افزایش-40-درصدی-دستمزد-کارگران-توسط-مجلس
بستن   چاپ