پیام خراسان
بازار میوه در آستانه سال جدید ساماندهی شود
شنبه 25 اسفند 1403 - 15:39:02
پیام خراسان - رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به افزایش قیمت بسیاری از اقلام میوه، گفت: این امر که عمدتا ناشی از ضعف نظارتی است باید ساماندهی شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حجت الاسلام رضا براتی‌زاده امروز _شنبه بیست و پنجم اسفند_ در بازدید سرزده از میدان میوه و تره بار بجنورد، اظهار کرد: قیمت میوه به طور کلی و برخی اقلام به طور خاص طی یک ماه اخیر نوسانات و تلاطم عجیب و معناداری را طی کرده و عمدتاً افزایش محسوس داشته است که به نظر می‌رسد این امر از ضعف‌های نظارتی ناشی می‌شود.
وی افزود: وضعیت عرضه و تقاضا که در علم اقتصاد به عنوان شاکله اصلی تنظیم و تعیین قیمت‌ها به شمار می‌رود باید از تراز و توازن مناسب برخوردار شود و نقش‌های مدیریتی و نظارتی مسؤولان اجرایی در این سازوکار بسیار مهم و تأثیرگذار خواهد بود.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی عنوان کرد: با عنایت به تلازم ماه مبارک رمضان و تقارن ایام عید و تعطیلات نوروزی در شرایطی که وضعیت معیشتی مردم چندان مساعد نیست باید تدابیری اتخاذ و تمهیداتی فراهم شود تا در آستانه سال جدید وضعیت بازار به نحو مطلوب ساماندهی شود.
براتی‌زاده با اشاره به نقش مخرب محتکران، سودجویان، سوداگران، دلالان و واسطه‌ها در بازار میوه، تأکید کرد: برای قطع ایادی افرادی که سعی دارند در این بحبوحه به هر قیمت از جمله از طریق اختلال در روند عرضه و تقاضا و بر هم زدن تعادل بازار سود و منفعت بیشتری کسب کنند، همه دستگاه‌های ذی‌ربط با همکاری، هم افزایی و هماهنگی بیشتر وارد میدان شوند و پای کار بیایند و دستگاه قضائی نیز در این مسیر و در چهارچوب موازین قانونی، آن‌ها را یاری خواهد کرد.
کد خبر 849148

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/833056/بازار-میوه-در-آستانه-سال-جدید-ساماندهی-شود
بستن   چاپ