پیام خراسان
سرهنگ ظریف: شهدا پایه‌گذاران امنیت و عزت کشور است
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 16:09:49
پیام خراسان - به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سرهنگ «محمد ظریف» معاون نیروی انسانی انتظامی خراسان رضوی در دیدار با خانواده مادر شهیدان سید مرتضی و سید رضا خادم‌الخمسه اظهار داشت: جایگاه خانواده معظم شهدا در جامعه جایگاه رفیعی است، چراکه خانواده شهیدان ثمره عمر خود را برای حفظ اقتدار و امنیت نظام اسلامی و احساس آرامش مردم ایران اسلامی اهدا کرده‌اند.
وی افزود: شهدا پایه‌گذاران امنیت و عزت کشور هستند؛ بر همین اساس پیروی از مکتب شهیدان اعتقاد قلبی ما است.
معاون نیروی انسانی انتظامی خراسان رضوی تاکید کرد: شهادت افتخاری عظیم است که تنها نصیب افرادی می‌شود که شایستگی این افتخار را داشته باشند.
سرهنگ ظریف تصریح کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا وظیفه همگانی و یکی از مصادیق تکریم شهیدان و تجلیل از صبر خانواده شهیدان به‌نوعی تداوم راه آنان در پاسداری از امنیت کشور است که با خون پاک شهدا به ثمر نشسته است.

پیام خراسان

پیام خراسان

پیام خراسان

انتهای پیام/
مطالب مرتبط تکریم شهید رمز عبور از خود برای رسیدن به معبود درخشش تیم فوتسال منطقه انتظامی مشهد

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/834240/سرهنگ-ظریف--شهدا-پایه‌گذاران-امنیت-و-عزت-کشور-است
بستن   چاپ