پیام خراسان
آغاز خدمات ترافیکی نوروزی در خراسان شمالی
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 14:46:56
پیام خراسان - فارس / مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: رزمایش ترافیکی و خدمات ایمنی سفر نوروز 1404 با حضور دستگاه‌های خدمات‌رسان برای ایمنی تردد و سلامت مسافران در جاده‌ها آغاز شد.
محمد مشتری، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی، در رزمایش مشترک ترافیکی و خدمات سفر نوروز 1404 اظهار کرد: 165 راهدار در قالب 26 تیم و 176 دستگاه ماشین‌آلات راهداری در محورهای استان برای ارائه خدمات به مسافران و زائران در ایام نوروز آمادگی کامل دارند.
بازار
وی با اشاره به خدمات‌رسانی راهدارخانه‌ها و مجتمع‌های خدماتی رفاهی افزود: فروش اینترنتی بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری از ابتدای اسفند آغاز شده و 820 دستگاه ناوگان شامل 140 اتوبوس، 260 مینی‌بوس و 420 خودروی سواری کرایه عمومی برای جابه‌جایی مسافران مهیاست.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی افزود: در ایام اجرای طرح نوروزی، میز خدمت این اداره کل در پایانه‌های مسافری بجنورد، اسفراین، آشخانه و شیروان مستقر است و کارشناسان علاوه بر نظارت بر ناوگان مسافری، پیگیر و پاسخگوی شکایات مراجعه‌کنندگان خواهند بود. 
مشتری ادامه داد: امیدواریم با اجرای پویش نوروزی «نه به تصادف» با پیام محوری «شیش دونگ برانیم» شاهد کاهش تصادفات و قربانیان جاده‌ای باشیم. 

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/834761/آغاز-خدمات-ترافیکی-نوروزی-در-خراسان-شمالی
بستن   چاپ