پیام خراسان
تشکیل 335 میلیارد پرونده قاچاق کالا و ارز در خراسان جنوبی
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 14:53:26
پیام خراسان - فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال تاکنون 335 میلیارد تومان پرونده قاچاق کالا و ارز در استان تشکیل شده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار حسن شجاعی‌نسب در نشست خبری با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون 335 میلیارد تومان پرونده قاچاق کالا و ارز در استان تشکیل شده است، اظهار کرد: برای مقابله با خودروهای شوتی، 147 مرحله طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در حوزه‌های مختلف پیگیری کردیم و 3 هزار و 634 دستگاه را توقیف و 3 هزار و 180 نفر را دستگیر کردیم.
وی با اشاره به اقدامات سلبی در حوزه سرقت، اظهار کرد: با برگزاری حداقل 350 جلسه با نهادهای مختلف کنترل مجرمان حرفه‌ای را در دست اقدام داشتیم.
انهدام 50 باند سرقت در استان
شجاعی‌نسب با اشاره به انهدام 50 باند سرقت در استان، اظهار کرد: 2 هزار و 666 نفر سارق از ابتدای سال جاری دستگیر شدند و 269 مالخر نیز تحویل مراجع شدند. همچنین طی امسال 107 محکوم متواری را دستگیر کردیم و 665 مجرم حرفه‌ای و سابقه‌دار را کنترل کردیم.
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی با اشاره به کاهش 14 درصدی سرقت در مقایسه با سال گذشته، افزود: از 8 هزار و 175 فقره سرقت کشف شده، میزان 55 درصد اموال کشف شده و به مردم برگشت داده شده است.
شجاعی‌نسب با اشاره به برگزاری 1291 کلاس آموزشی برای 96 هزار و 49 نفر بابت آگاه‌سازی در حوزه مواد مخدر، اظهار کرد: 7 هزار و 361 قاچاقچی دستگیر و 20 تن مواد مخدر کشف شد.
توقیف بیش از 20 هزار خودرو با سرعت بحرانی
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در یکسال گذشته یک میلیون و 148 هزار و 606 مورد اعمال قانون و برخورد با رانندگان متخلف صورت گرفت و 18 هزار و 958 دستگاه خودرو توقیف فیزیکی شد، اظهار کرد: 20 هزار و 601 دستگاه که سرعت بحرانی داشتند توقیف سیستمی شدند. 
شجاعی‌نسب، با تقدیر از مردم مسئولیت‌پذیر استان و سازمان‌های مختلف برای همراهی با نیروی انتظامی، اظهار کرد: خدمت‌رسانی به مردم اولویت اول ما طی امسال بود؛ 492 هزار و 880 تماس تلفنی مردم یعنی بطور‌میانگین یک تماس در دقیقه دریافت و پاسخگویی شد. 
وی با بیان اینکه 20 هزار و 770 خدمت انتظامی در حوزه پاسگاه‌ها و کلانتری‌ها ارائه شد، افزود: طی امسال بیش از 3 هزار خدمت در حوزه کسب و کارها ارائه دادیم و 58 هزار و 74 جلو گذرنامه ارائه شد. 
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی با اشاره به ارائه 16 هزار خدمت در حوزه وظیفه عمومی و مراجعه 26 هزار و 487 نفر به مراکز مشاوره و مددکاری و برگزاری 354 جلسه معتمد پلیس در محلات، افزود: در حوزه ترافیک که از حوزه‌های ضروری زندگی مردم است، بسترسازی و هم‌اندیشی لازم صورت گرفته و 2 هزار و 755 جلسه تعاملی برگزار شد و 47 هزار مسافر ورودی خارجی داشته‌ایم.
29 دستگاه ماینر از ابتدای امسال در خراسان‌جنوبی کشف شد
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه کلاهبرداری رایانه‌ای در صدر جرائم استان در سال 1403 بوده است، گفت: «در بحث مبارزه با رمز ارزها 29 دستگاه ماینر به صورت تکی از ابتدای سال کشف شده و تحویل شرکت برق شده است. 
وی ادامه داد:جرائم سایبری با 48 درصد، برداشت اینترتی با 31 درصد و هتک حیثیت با 12 درصد بیشترین آمار تخلفات در حوزه قضای مجازی بوده است.
وی با تاکید بر توجه به پویش نه به تصادف در استان، اظهار کرد: در تعطیلات نوروزی مدیریت سفرها و مراقب از اموال و صبر در رانندگی مطلب مهمی است. 
کاهش تصادف درون شهری و کاهش متوفیان تصادفات در استان
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه احترام به حقوق دیگران در شب‌های قدر باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: ما مخالف شادی مردم نیستیم اما مزاحمت برای مردم خط قرمز ماست، در این راستا 88 هزار و 771 عدد مواد محترقه تاکنون کشف شده و باتوجه به مطالبه‌گری با هرگونه فعل حرام و هنجارشکنی محکم و قوی برخورد می‌کنیم.
شجاعی‌نسب، با اشاره به کاهش تصادف درون شهری و کاهش متوفیان تصادفات، اظهار کرد: طی امسال میزان 20 درصد متوفیان در درون و برون شهرها کاهش یافته است. 
وی با تاکید بر اینکه امنیت و آرامش بهتری؛ ضیافت الهی شعار پلیس در سال نو است، اظهار کرد: کشته شدگان در تصادفات 72 نفر کاهش داشته است.
انتهای پیام/254

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/834819/تشکیل-335-میلیارد-پرونده-قاچاق-کالا-و-ارز-در-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ