پیام خراسان
تجدیدچاپ دو کتاب کودک با موضوع مسجد مقدس جمکران
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 20:56:41
پیام خراسان - به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، همزمان با هفدهم رمضان، سالروز تأسیس بنای مسجد مقدس جمکران به دستور امام عصر (عج) دو کتاب با موضوع آشنایی کودکان و نوجوانان با این مسجد مقدس توسط انتشارات کتاب جمکران تجدیدچاپ شد.
شب سه شنبه، هفدهم ماه مبارک رمضان 373 هجری بر اساس اسناد و روایات تاریخی و طی ماجرایی، امام زمان (عج) دستور ساخت این مسجد را در بیداری به جناب حسن بن مثله جمکرانی دادند و این مکان مقدس با گذشت بیش از هزار سال از تأسیس تبدیل به پناهگاه شیعیان و پایگاه منتظران و تجلّیگاه حضرت صاحب الزمان (عج) شده است.
همزمان با سالروز این واقعه، دو اثر از انتشارات کتاب جمکران که بصورت داستانی به معرفی این مسجد مقدس برای کودکان و نوجوانان پرداخته است، تجدیدچاپ شد.
«دیدار با مسجد زیبای جمکران»: این کتاب داستان دستور حضرت امام زمان (عج) را برای ساخت مسجد مقدس جمکران برای بچه‌ها بازگو می‌کند. با نوجوانی که به زیارت شهر قم و این مسجد آمده است همراه می‌شویم تا در با سفری کوتاه در تاریخ از زبان شخصیت‌های اصلی، داستان ساخت مسجد مقدس جمکران را بشنویم؛ شخصیت‌هایی مثل حسن مثله جمکرانی، علی منذر، سید ابوالحسن الرضا و حسن بن مسلم. این اثر که به قلم مجید ملامحمدی و با تصویرگری مهدیه قاسمی منتشر شده، اخیرا به چاپ چهارم خود رسیده است.
«مامان من گمشده»: ماجرای کتاب درباره کوچولویی است که توی مسجد مقدس جمکران گم شده و هرکس از راه می‎رسد می‎خواهد کمکش کند ولی گره این ماجرا فقط به دست مرد مهربانی باز می‎شود که می‎داند مامان این کوچولو کجاست. کتاب بچه‎ها را با مهربانی و عنایت امام زمان آشنا می‎کند. این کتاب به قلم مریم بصیری و با تصویرگری غزاله باروتیان چاپ سوم خود را تجربه می‌کند.
انتهای پیام/ 121

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/835015/تجدیدچاپ-دو-کتاب-کودک-با-موضوع-مسجد-مقدس-جمکران
بستن   چاپ