پیام خراسان
نمایش نفیس‌ترین قرآن‌های خطی در باغ موزه اکبریه بیرجند
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 10:08:12
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، حمزه حمزه صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به مناسبت ایام رمضان و گرامیداشت شب‌های قدر تعدادی از نفیس‌ترین قرآن‌های خطی همانندسازی شده جهان با همکاری سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در مجموعه میراث جهانی باغ موزه اکبریه به نمایش در می‌آید.
مسئول امور موزه‌های اداره کل میراث فرهنگی خراسان جنوبی گفت: با توجه به تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت (نوروز)، فرصتی به وجود آمد تا برای نخستین بار در استان قرآن منسوب به دستخط ائمه معصوم (ع) به همراه تعدادی از نسخ خطی قرآن از مخزن موزه‌های استان به نمایشگاه عمومی گذاشته شود.
حمزه افزود: این نمایشگاه از 28 اسفند تا 10 فروردین 1404 از ساعت 9 صبح تا 19 شب در محل نگارخانه سرو این مجموعه، به روی گردشگران و بازدیدکنندگان گشوده خواهد بود.
کد خبر 6411348

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/835229/نمایش-نفیس‌ترین-قرآن‌های-خطی-در-باغ-موزه-اکبریه-بیرجند
بستن   چاپ