پیام خراسان
حجت الاسلام زرندی: با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد می‌کنیم
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 11:26:17
پیام خراسان - به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی،حجت‌الاسلام‌ والمسلمین «رضا زرندی» در مراسم آغاز فعالیت گشت‌های مشترک نوروزی شورای حفظ حقوق بیت المال با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست در اسلام و ایران اظهار داشت: همه ما موظف به تلاش در زمینه مراقبت از نعمات خدادادی هستیم و مقام معظم رهبری نیز به کرات در خصوص حفظ محیط زیست و مراقبت از فضای سبز تأکید داشته‌اند.
حجت الاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به اقدامات خوب این شورا در سال 1403 گفت: در سایه اقدام جمعی و برقراری گشت‌های مشترک تحت مدیریت این شورا، در تعطیلات نوروز سال جدید نیز برنامه بسیار خوبی برای محافظت از اراضی ملی و منابع طبیعی و برخورد با قانون شکنان تدوین شده که انشا الله با حساسیت به مرحله اجرا در خواهد آمد.
وی افزود: علاوه بر تأکید رهبری معظم، در قوانین عادی و قانون اساسی نیز بر لزوم مراقبت از محیط زیست تأکید شده که باید به صورت ویژه مورد توجه مدیران و دستگاه‌های مسئول و متولی قرار بگیرد. رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: علاوه بر اقدامات گسترده پیشگیرانه، در ایام تعطیلات نوروز، کشیک قضایی در مشهد و شهرستان‌های استان برقرار خواهد بود و برخورد با متجاوزان به حقوق بیت المال با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.
رئیس شورای قضایی خراسان رضوی تاکید کرد: به افراد سو استفاده گر و قانون شکن هشدار‌های لازم داده می‌شود تا از هرگونه تخطی به حقوق مردم خود داری کنند و به مسئولان حوزه‌های قضایی و دادستان‌ها نیز دستور داده شده تا با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد کنند چرا که عده‌ای بر اساس وظیفه قانونی در سرما و گرما و حتی ایام تعطیل، در پی مراقبت از حقوق مردم هستند و شایسته است این زحمات توسط مدیران مورد تقدیر قرار گیرد، هرچند اجر و پاداش واقعی خادمان مردم نزد خداوند متعال به میزان چند برابر محفوظ خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به آیات قرآن کریم و روایات و احادیث گفت: انسان از طریق خدمت به مردم و استفاده حداکثری از فرصت‌ها برای انجام تکلیف، باید خود را در مسیر فیض و رحمت الهی قرار دهد، بنابراین باید به دنبال تکثیر کار خیر و تشویق افراد به انجام امور خیر باشیم.
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: افراد قانون شکن باید بدانند که اموالی را که از طریق غیر قانونی و نامشروع بدست می‌آوردند، در واقع در معرض تلف قرار دادند و به فقوای مشهور فقها کسی که از این طریق اموالی را بدست آورد و مال خود را در معرض تلف قرار دهد، کسی ضامن نخواهد بود، بنابراین به هیچ روی این گفته درست نیست که عده‌ای با جنجال و هیاهو با فریب افکار عمومی اینگونه وانمود می‌کنند که اموال مردم تخریب می‌شود، حال آنکه از ابتدا آن مال یا زمین از اموال بیت المال و حقوق عمومی بوده و به ناحق توسط افراد سودجو غصب و تصرف شده است، بنابراین ساخت و ساز‌های غیر قانونی تخریب خواهد شد.
گفتنی است در این مراسم از تعدادی از فعالان حفظ محیط زیست و مدیران جهادی تقدیر و تیم‌های مکانیزه گشت مشترک شورای حفظ حقوق بیت المال از مقابل مسئولان رژه رفتند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط حجت‌الاسلام زرندی: در مواجهه با مردم به سبک زندگی اهل‌بیت تأسی شود حجت‌الاسلام زرندی: قدردان اعتماد عمومی به مجموعه دستگاه قضایی هستیم

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/835296/حجت-الاسلام-زرندی--با-شدت-با-متجاوزان-به-حقوق-عمومی-برخورد-می‌کنیم
بستن   چاپ