پیام خراسان
پیش بینی آب و هوای مشهد فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 16:10:13
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از شهرآرانیوز، زهرا مبشری‌نسب درخصوص وضعیت جوی استان، اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی، برای امروز تا پنجشنبه، جو نسبتاً پایدار همراه با افزایش تدریجی دمای هوا برای استان و مشهد پیش‌بینی کردیم. از بعدازظهر جمعه تا اواخر هفته آینده، با نفوذ سامانه ناپایدار به استان، افزایش ابر، افزایش سرعت وزش باد همراه با بارش را در سطح استان خواهیم داشت.
وی افزود: بارش‌ها به صورت رگبار باران، در نواحی مستعد توأم با رعدوبرق، تگرگ، آب‌گرفتگی معابر و سیلابی‌شدن مسیل‌ها پیش‌بینی شده و از روز دوشنبه، ضمن کاهش محسوس دما، احتمال دارد بارش‎ها در نواحی سردسیر و کوهستانی استان، به صورت برف باشد.
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: طی 24 ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین 7 و 25 درجه بوده است و امروز، بین 9 و 27 درجه خواهد بود. همچنین طی این مدت، قوچان با دمای یک درجه بالای صفر و سرخس با دمای 30 درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا یکشنبه 26 اسفند 1403 بخوانید
شایان ذکر است که از امروز تا پنجشنبه، روند افزایش دما همچنان ادامه دارد؛ به نحوی که زمان تحویل سال، در مشهد هوای گرم حاکم است.

پیام خراسان


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/835527/پیش-بینی-آب-و-هوای-مشهد-فردا-چهارشنبه-29-اسفند-1403
بستن   چاپ