پیام خراسان
بیش از یک تن زیتون فاقد مشخصات بهداشتی در نیشابور کشف و ضبط شد
پنجشنبه 30 اسفند 1403 - 09:54:16
پیام خراسان - دکتر علی‌اکبر محمدی گفت: در پی دریافت شکایت مردمی از طریق سامانه 190 و در جریان تشدید نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط در قالب طرح مدیریت سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، این واحد غیرمجاز بسته‌بندی زیتون شناسایی و پلمب شد.
وی با تأکید بر غیرقانونی بودن فعالیت این واحد ادامه داد: این کارگاه فاقد هرگونه مجوز بهداشتی و پروانه بهره‌برداری از مراجع ذی‌صلاح بوده است، لذا با توجه به این که چنین تخلفاتی علاوه بر تهدید سلامت عمومی، به تولیدکنندگان قانونی نیز آسیب می‌زند، متخلفان برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تأکید کرد و گفت: برخورد قاطع با متخلفان حوزه بهداشت و سلامت عمومی در دستور کار قرار دارد و هیچ‌گونه اغماضی در این زمینه صورت نخواهد گرفت.
محمدی افزود: از شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا داشتن شکایت درباره مواد غذایی بسته‌بندی‌شده، محصولات آرایشی و بهداشتی و سایر اقلام سلامت‌محور، موارد را از طریق شماره 05143352311 یا سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.
منبع: ایرنا

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/836178/بیش-از-یک-تن-زیتون-فاقد-مشخصات-بهداشتی-در-نیشابور-کشف-و-ضبط-شد
بستن   چاپ